Prima service!

Snelle levering!

Snelle levering Mooi verpakt Goede kwaliteit Goede pasvorm

Mooie prijs en vriendelijke verkoopster(s)

Voor de verandering eens iets via de webshop besteld. Mijn maat was er niet meer in Bolsward. Ik heb het artikel in de winkel afgehaald. Het duurt even, maar dan heb je ook wat! Helaas had ik de mail waarin stond dat ik mijn bestelling op kon halen niet ontvangen. Gelukkig kreeg ik al snel antwoord van de winkel in Bolsward dat het voor me klaar lag!

Uitgebreid assortiment!

Tevreden klant

Kan beter

Al jaren kom ik in de winkels in Joure en Bolsward. Beide met veel plezier. Ik heb de webshop nu voor het eerst geprobeerd, dit is matig. Vandaar de beoordeling. Ik heb een bevestiging ontvangen van de bestelling, maar daarna niets meer gehoord over mijn order. Wel een aanmelding van de nieuwsbrief en nu een email over een beoordeling, maar waar ik op wacht is mijn bestelling. Ik zou als tip meegeven om klanten meer duidelijkheid te geven over de bestelling en wanneer verwacht wordt dat deze afgehaald kan worden. Het hoeft niet snel, maar wel met meer informatie. Bijvoorbeeld een mailtje wanneer de levering verwacht wordt, een extra mailtje dat de bestelling ingepakt is en na het leverend filiaal verzonden is, en een mailtje als de levering klaar ligt in het filiaal. Succes!

Hele goede ervaring keurig en snel geleverd.

Ik kende dit bedrijf niet nu dus wel. Ik ben en was eerst een beetje wantrouwend maar had jullie site bekeken en zag dat jullie winkels hadden. De site zag er goed uit en ik ben tevreden over hoe het geleverd is. Zou zomaar kunnen dat ik vaker bestel bij jullie.

Top service, snelle levering, vriendelijk en behulpzaam personeel!

Top service, snelle levering, vriendelijk en behulpzaam personeel!

Correct en snel

Correct en snelle levering

ik zocht iets en vond het online bij Sake. Super snel verstuurd!

Prima webwinkel.

Snelle en zorgvuldige levering

Niet tevreden met mailwisseling

ik heb 2 bestellingen gedaan en kreeg daardoor 2 mailtjes dat mijn bestelling klaar lag. Ik moet een stukje rijden om naar surhuisterveen te komen. Toen ik daar aankwam lag er maar 1 pakketje. Toen ik vroeg waarom kreeg ik dan 2 mailtjes werd er geantwoord dat de andere bestelling vast een paar dagen later kwam. Mijn tip aan Sake Store is dat ze bij de mailtjes met de bestelling ligt klaar een bestelnummer kunnen zetten.

Vlotte levering

Binnen één week geleverd én geruild. Lekker snel.

Prima webshop

Als 'Brabo' had ik nog nooit van Sake Store gehoord maar omdat ik op zoek was naar een jas van een bepaald merk kwam ik al googelend op de website terecht en was aangenaam verrast door de keuze en leuke sale-prijzen van deze Friese winkelketen. De levering was snel en correct, kleine bijdrage in de verzendkosten, top!

Alles helemaal TOP afgeleverd!!! Zo wie zo een fijne kledingzaak!!!

Wel goed

Ik wacht nu al een poosje op mijn bestelling, maar het komt vast goed. We wachten het maar af.

Snelle levering!

Mijn broek ontvangen precies aks omschreven, goede kwaliteit en service

Snelle levering en product volgens omschrijving.

Positieve ervaring. Prijs was veel goedkoper dan elders online, snelle en nette levering en product was zoals verwacht.

Snelle en nauwkeurige afhandeling.

Goede prijs en snelle levering.

Prima !

Top..

Snel, netjes, goedverpakt, duidelijk.

Een minpunt was dat op de winkels er wel een stapel korting was maar op de site niet :((

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.