Snelle bezorging en goede prijs

Erg snel bezorgd en mooie aanbieding!

Snelle verzending

Snelle verzending en duidelijke informatie via e-mail

Mooie kleding snelle levering

Goede kwaliteit kleding, snel geleverd in de winkel en dan ook snel en makkelijk af te halen.

Uitstekende prijzen en snelle levering

Leuke labels

Komen na wat via mail afgesproken is.

Gewoon goed. Je besteld via de web shop. Krijgt vrijwel direct mail dat order in behandeling is. Volgende dag reeds verzonden. En dag later keurig verpakt in plastic zak (welke ook als retour verpakking kan functioneren) reeds in huis. Kan niet anders zeggen als TOP!

Mooi LTB jasje

Snelle levering, maat goed, prijs goed erg blij mee

Snelle levering en goede kwaliteit

Er is niets te verbeteren.

Snelle levering, goede kwaliteit

Jurk heel snel geleverd, netjes verpakt en goede kwaliteit. Zeker aanbevolen.

Verzending van artikelen en afhandeling van retouren worden zeer snel en adequaat uitgevoerd

Ik heb mijn product op 29 juni besteld en op 1 juni al bericht dat mijn pakket er is en dat ik het kan ophalen

matige communicatie

2 broeken besteld en een jasje. Ik kreeg alleen het jasje binnen. Toen dacht ik; huh? Toen ik keek op mijn bankafschriften bleek het geld voor de broeken te zijn teruggestort. Blijkbaar niet leverbaar, maar geen e-mail of telefoontje over gehad. Jammer.

Veel keuze en snelle levering

Mooi jurkje besteld met fijne korting, werd snel en netjes ingepakt geleverd.

Heel snel en correct geleverd! Blij met mijn nieuwe jurk mét korting

Snelle levering in de winkel.

Ondanks dat er de verkeerde bon bij zat werd ik gelijk geholpen in de winkel en is dit voor mij opgelost.

Zeer veel keus

Ze hebben geregeld leuke aanbiedingen en vriendelijk personeel

Snelle levering goede retourregeling!

Fijne zaak! In de winkel in Dokkum kom ik ook heel graag. Maar online bestellingen gaan ook heel goed!

Snel geleverd, leuke schoenen

Snel geleverd, leuke schoenen

Fijne winkel met een groot assortiment.

Werd bij de kassa niet echt vriendelijk geholpen!

Super snelle levering en je kunt heel eenvoudig producten ruilen. Top service!

Super snelle levering en je kunt heel eenvoudig producten ruilen. Top service!

Leuk assortiment, goede prijzen en service!

Dit jaar voor het eerst bij Sake Store besteld en dat bevalt uitstekend.

Snelle levering!

Prima site

het pakje duurde 2 dagen en dat is prima

Overzichtelijke website en duidelijke info over bezorging

Prima. Bestelling werd snel geleverd.

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.