Mooie kleding, betaalbaar en precies zoals op de foto

Dit is de 1e keer dat ik iets van de website heb besteld en het is mij zo goed bevallen dat ik zeker nog een keer kleding ga bestellen. Ben tevreden over de service en de verzending. Betaalbare kleding voor iedere beurs.

Aanrader!

Makkelijk en simpel bestellen. Ook AfterPay wat dus altijd handig is! De site is overzichtelijk en handig te bedienen, een bestelling plaatsen is zo gebeurd. Top!

Mooie kleding en snelle levering

Mooie kleding voor mooie prijs.

Goed product

Snelle levering, leuke kleding!!

Super winkel . Super service

Had een broek online besteld. Stond op kaartje 2 voor 99.95. Zijn naar de winkel gegaan en keurig opgelost. Nog een broek erbij, betaald en de winkel heeft de rest afgehandeld met de internet shop.

Duidelijke website, vlotte bestelprocedure en snelle levering.

Zeer positief over de hele linie.

Snel en netjes geleverd!

Snelle levering, geen klachten

Bestelling werd snel geleverd, was netjes verpakt en er zat zelfs een cadeautje bij.

Mijn ervaring is over het algemeen zeer positief!!!

Het versturen van bestelde kleding mag wel iets sneller. Soms is een pakket al aangemeld bij PostNL en duurt het nog wel 3 dagen voordat het er is.

Helemaal super!

De bestelling kwam snel binnen. Ik had de sandalen al gepast in de winkel alleen wilde ik ze graag in het zwart. Ze zitten super en natuurlijk houd ik ze!

Snelle en gratis levering. Niks op aan te merken

Snelle levering, duidelijke communicatie

Bestelling werd erg snel bevestigd en verstuurd. Alles helemaal in orde

Keurig!

Snel, volgens afspraak, goed verpakt,

Ondanks de drukte werd de bestelling snel bezorgd. Dochter ook tevreden over het bestelde product.

Goede service. Mooie spijkerbroek. Kopen altijd dezelfde. Gelukkig is dat merk.er altijd en in verschillende kleuren. Dus ik kom altijd weer terug. Ook de webshop heeft een persoonlijke service. Is goed te bereiken. Snelle levering en afhandeling van retour zendingen.

Item voldeed precies

Item was qua maat en pasvorm goed, snelle levering

Aankoop is ok

De verzendkosten zijn wat overdreven, ik had er niet zo opgelet, 7,5 euro verzendkosten op een bloesje van 8,5 euro

👍🏼👍🏼👍🏼

Persoonlijk advies via instagram

Ik reageerde op een story van Instagram over het materiaal van het getoonde artikel. Mijn vraag werd direct beantwoord en daarna de vraag aan mij gesteld of ik een selectie jurken wilde ontvangen van de gevraagde materiaalsoort. Vanuit deze selectie jurken heb ik een goede keus kunnen maken wat mij ontzettend veel tijd heeft bespaard. Binnen 15 minuten had ik 2 leuke jurken en een top besteld.

Vlugge levering alles goed verlopen

Snelle, goede levering

Schoenen besteld en die werden snel en goed geleverd!

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.