Omruilservice in winkel super .. helaas geld nog niet terug mogen ontvangen.

Afgelopen woensdag een online bestelde had omgeruild in de winkel voor een maat groter. Hele fijne service. Verteld werd dat ik het retour bedrag van de online aankoop de volgende werkdag op mijn rekening zou hebben staan. Dit is tot op heden nog niet gelukt.

Altijd mooie spullen en verzorgde winkel

Altijd vriendelijke medewerkers die je rustig laten winkelen en klaarstaan als je iets vraagt

Prima gegaan alleen tip of ik moet het gemist hebben hoe je geïnformeerd word als artikel in een winkel ligt.Staat niet bij bestelling

Perfect gerief gekregen !

Netjes op tijd en identiek zoals afgebeeld, kleur ,model.

mooie winkel

vriendelijk personeel Ruim assortiment, veel verschillende items en merken Fijne winkel om te shoppen, heel overzichtelijk, goede service

Uitgelopen schoenen

Zwart leren schoenen gekocht. Waren afgeprijsd. Ik had dezelfde schoenen al eens eerder gekocht. Het leek wel alsof de schoenen 1 maat groter waren. Het leer was ook kreukelig. Waarschijnlijk waren dit showmodellen. Ze waren mij veelte groot. Ik De schoenen waren van 100,00 voor 70,00. Ik heb er spijt van dat ik ze niet gelijk heb teruggestuurd. Beetje jammer dat ze voor deze uitgelopen schoenen toch nog 70,00 hebben gevraagd.

goede kwaliteit

Heb mijn pakket nog niet ontvangen.

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen.

Leuke kleding, niet te duur en goede service

Super snelle service en goede service

Bestelling heel snel binnen en snelle retourverwerking. Mooi product!

Levertijd duurt te lang

Ruim 2weken geleden een bestelling geplaatst en betaald. Nog steeds niets binnen. Ik heb zelf gebeld om te achterhalen waarom het zo lang duurt. Sindsdien word ik per e-mail op de hoogte gehouden met redenen waarom het nog niet geleverd kan worden. Deze webshop is slecht, ik zal nooit meer bij hun bestellen.

Leuk spul!! En snelle levering!

Leuke kleding! Leuke prijsjes en snelle levering! Top

Snel geleverd, goed verpakt en waar voor mijn geld

Zeer goed snelle aflevering van het product.

👍 👍

Service is goed en klantgericht

Bij het retour zenden van mijn alles vlot geregeld zonder problemen

snelle levering, keurig verpakt, niet duur

Super winkel

Ze helpen je goed. Als het er niet meer is bestellen zij het voor je.

Goed opgelost

Na eerdere melding direct contact gehad en is pakket direct alsnog opgestuurd.

Snelle en nette levering.

Eerst de live chat gebruikt,kreeg meteen goed en duidelijk antwoord op mijn vraag. Toen besteld en na 3 dagen had ik de schoenen al binnen. Met de en goede service.

Zowel in de winkel als webshop... top!

ze hadden wat ik zocht

ik wist al welk artikel (merk/maat/kleur) ik nodig had en toevallig had sake store dit. ze zijn wat trager dan andere kleding webshops en er komen verzendkosten bij (in tegenstelling tot bv wehkamp), maar verder niks te klagen.

Netjes geleverd

Gebeld dat mijn bestelling klaar lag, opgehaald in de winkel. Goede aanbieding.

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding precies in mijn maat. Goed en snel geleverd

Duidelijke site je krijgt wat je ziet

Helaas geen 24 uurs levering.

Snel geleverd, geen gedoe, gewoon helemaal prima

Levering snel ontvang. Product zo als omschrijving heel tevreden.

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.