kwaliteit super, nog mooier dan op de site

1e keer wat besteld online, goede ervaring nu

Snel en netjes!

Snelle en keurige levering!

Goed bedienbare webwinkel

Ik zocht schoenen. In Dokkum alleen maat 37 nog. Was te klein. Thuis op de website maat 38 besteld. De volgende dag al thuisbezorgd. Product als omschreven. Heel blij mee.

alles in orde

goede communicatie en levering op tijd.

Klantvriendelijk

Adequaat geholpen na probleem

Vriendelijk contact via chat, snelle levering.

Snelle afhandeling van bestelling.

Prijs/ kwaliteit is goed. Snelle afhandeling van bestelling.

Een uitgebreide keuze in diverse stylen vind je bij sake store

Goeie service en een korte lever tijd en uitstekend geprijsd je kunt door de enorme variatie ‘s altijd wat vinden

Alles prima geregeld

Ook in de winkel kan ik wel vaak slagen. Zowel kleding als schoenen

Het ruilen terug brengen van besteld via webshop zo makkelijk.

Netjes geholpen door sake Dokkum. Misverstand goed verholpen door webshop/zwaagwesteinde. Leuke winkel om te winkelen ook voor en met mn pubers.

Goed contact per mail, jammer van de handtekening die je moet zetten

Mijn pakketje twee keer gemist doordat ik niet thuis was en er een handtekening vereist is. Te laat bij het postkantoor, daar mag het maar een week blijven liggen... Als ik toestemming geeft voor het afleveren bij de buren dan zou het in dit geval wel handig zijn. Uiteindelijk goed mail contact gehad en heb ik het pakketje , ook nog met korting omdat er sale was , op tijd ontvangen. Dus achteraf prima.

Goede kwaliteit, levering mag sneller

Op de website worden andere levertijden vermeld (in werkelijkheid duurt het wat langer) maar de producten zijn van uitstekende kwaliteit en retourprocedure is gemakkelijk.

Goede overzichtelijke site en snelle levering

Weinig te vertellen, goede site, prima assortiment en snelle correcte levering.

Leuke trui voor goede (aanbiedings)prijs

Leuke trui, helemaal naar onze zin. Het enige nadeel is dat er heel snel draadjes los gaan die je dan weer naar binnen moet steken met een stopnaald...

Was super

Bestelling was er lekker snel en het was geweldig af te handelen in de zaak. Personeel is super.

Goede service, fijne chat

Zelfs wanneer je de winkel belt om informatie te krijgen over een bepaald artikel die je wilt bestellen, helpen ze je gelijk!

Mooie kleding

Ben blij mer alles wat im in de winkelof in de webshop heb gekocht

Eerste aankoop verliep top!

Mijn eerste aankoop bij Sake Store heb ik als uitstekend ervaren. Snelle levering en mijn aankoop was nog eens leuk afgeprijsd. Ik ben zeer tevreden!

Snelle bezorging, goede service!

Snelle bezorging, goede service!

Snelle levering tegen een goede prijs

Snelle levering tegen een goede prijs

mooie kleding

mooie spullen van de sake store webshop soms lastig, reageert niet op afhalen in winkel , dus "noodgedwongen"laten bezorgen

Snelle levering. Goed product.

Aanrader! Product snel geleverd

Top. Alles goed en snel geregeld.

Drama

Drama

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.