Wacht op afhandeling van( helaas ) retour : maat te groot en te lang.

Contact met de klantenservice verliep uiterst vriendelijk en behulpzaam!.

In de winkel een jas gepast in het groen en online besteld in het zwart. De jas was een paar dagen later binnen en precies wat ik had verwacht.

Positief

Gebruikersvriendelijke Website, bestelling tijdig afgeleverd.

Mijn bestelling al de volgende dag in huis. En na het retour sturen van een paar dingen, het geld vlot weer teruggestort.

Via internet 2 jeans besteld en in de winkel afgehaald. Snel en goed geregeld.

Snelle levering en herlevering na retourzending

Bestelling snel geleverd. Bij aankomst bleek een broek te groot. Deze retour gestuurd en twee dagen daarna had ik Een andere binnen

Snelle juiste levering

Snelle levering, alleen jammer dat ik geen mail gekregen heb dat mijn pakketje klaar lag. Hier kwam ik achter omdat ik een mail kreeg over een beoordeling.

Altijd snelle levering en ook in de winkels erg klant vriendelijk en behulpzaam.

Lange rij kassa door klanten die ruilen en te weinig personeel.

Mooie winkels en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Onvoldoende kwaliteit maar wel een snelle levering.

Een snelle levering. Alleen in de lengte van de broekspijpen zit 8cm. Dus de broek kan direct door naar een naai atelier voor het gelijkmaken van de broekspijpen.

Helemaal prima

Leuke winkel!

Ruime keus en goede service, fijne winkel

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Snelle levering en goede service

Gewoon een topservice, snelle levering!

Levering prima verlopen

In Belgie lang op zoek geweest naar de juiste maat van een mantel van Tom Tailer en niet gevonden. Dankzij jullie kon deze online besteld worden. Ook al was het de periode tussen kerst en nieuwjaar, werd de mantel tijdig afgeleverd. Bovendien konden we zelfs nog genieten van een korting !

Leuke winkel met betaalbare kleding

Leuke merken

Makkelijke site

Snel geleverd bij het afhaal punt.

Persoonlijk!

Leuke webshop, snelle levering en inclusief een geschreven kaartje! Leuk!

Supersnelle bezorging.

Mooie jurk besteld, snelle levertijd. Goed geholpen bij online chat. :)

snelle levering ondanks de feestdagen! Top

Foto kwam overeen met datgene wat ik bestelt heb.

Hele leuke hulp van jullie in de winkel vandaag. 27 dec. Spontane leuke meedenkende dame. ThX Groet, Een "lastige klant" 😊

Perfect. Niks op aan te merken.

Perfect, behulpzaam en vriendelijke. Het is gemakkelijk bestellen en retourneren is een peulenschil. Zeer klantvriendelijk

Leuke kleding en nog nooit teleurgesteld!

De kledingstijlen zijn leuk. Online ook veel keuze en bij bezorging klopt het vaak met de verwachting. Heel fijn dus!

Snelle service keurig ingepakt geleverd

Dat doe ik niet meer zoals ik t snel nodig heb

Was te snel met bestellen ,maar ging toch liever naar de winkel omdat de bestelling nog niet in de winkel in Balk is had ik t beter vandaag kunnen kopen ....helaas pindakaas voor mij Black friday gekte 😁😁😁😁

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.