Achteraf heel goed

Eerste keer bij u besteld en ja hoor: pakket kwijt bij Postnl. Maar hoe jullie daarmee omgegaan zijn super. Er bleek meen postzak niet bezorgd te zijn, waaronder mijn pakket. jullie hebben aan mij een verklaring gemaild dat als het komende week niet geleverd wordt, ik het bedrag terug kreeg en het opnieuw kon bestellen,. Maar het was niet nodig, want uiteindelijke is het geleverd Maar het feit dat jullie open satan voor het probleem van de klant, doet me echt besluiten om weer bij jullie wat te bestellen.

Vlotte afhandeling en verzending. Super blij met mijn aankoop.

Mijn bestelling vlot geleverd, zeer tevreden.

uitstekend

snel verzonden goed verpakt! Fijn dat je achteraf kunt betalen

Fijne site, zeer snelle levering

Zeer duidelijke website en de levering is zeer snel en netjes verpakt

Goedkoop en goede service

Snelle en nette levering

Prima levering, vraag me af of handtekening nodig is...

Snelle service, prima

Zelden zo’n uitstekende service meegemaakt

Ik had wat problemen met een bestelling van broeken, en de reactie hierop van de klantenservice medewerkster is gewoon zo meedenkend en oplossingsgericht, werkelijk top! Jammer dat de winkels zelf zo ver weg zijn anders hadden ze zeker een nwe klant erbij die ook persoonlijk langskomt. Online heb ik ze in elk geval ontdekt

Goed en snelle levering

Laarsjes in de uitverkoop....Heel blij mee! Heb het idee dat ze toch net even anders zijn. Ik ga vast vaker bestellen!

Gezellig met goed advies

Was gezellig met veel keuze aan verschillende kleding

Eénvoudig bestellen en goede kwaliteit

Ik heb twee mooie broeken ontvangen voor weinig geld.

Snelle en goede service!

Snelle en goede service, prima!

Goede en leuke winkel. Webshop wat minder.

De winkels zijn leuk met aardig personeel, alleen wanneer ik iets bestel bij de webshop is het na een week er nog niet. Of ik heb nog geen bericht gekregen. Dat valt me wel tegen. Maar nogmaals in de winkels is de service top.

Zeer slecht.

Wij hebben 3 long sleeves besteld, waarvan 2 dezelfde in verschillende kleuren. Shirt 1 was iets aan de kleine kant, dat kan gebeuren. Shirt 2 had de goede maat maar had een gaatje aan de voorkant. Het gaatje was duidelijk zichtbaar. Shirt 3 was zeker 6 x XXL. Wij hebben dit in de Sake Store winkel in Bolsward laten zien. Belachelijke service.

Lang wachten op mijn bestelling

Broek besteld al een week geleden en is nog steeds niet binnen hier op het eiland...

snel contact en prima service

prima contact via de mail leuke site mooi assortiment

Slecht

Heb 1 broek broek besteld stond 2 tot 4dagen anderhalve week week later nog niks ,teleurstellend niet tevreden.maar w el gelijk betaald.

Leuke kleding en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel in Harlingen. Top!

De medewerkers staan altijd voor je klaar. Ze bestellen gerust iets na en bellen je vervolgens vriendelijk op. Ruilen is ook geen probleem. Heel vriendelijk en behulpzaam. Leuke kleding en leuke acties.

Goede service!!!!

Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling! Helemaal Top!

Super Snelle verzending!

Overzichtelijke website! Mooie kleding voor een prima prijs! Netjes verpakt en verzonden! Helaas terug gestuurd, was allemaal wat te groot!

Heel snel verzonden. Mooie poloshirts

2 poloshirts besteld van north face. Erg mooie shirts. Snelle verzending. Goed verpakt.

Snelle levering en goede prijs-/kwaliteitverhouding

Snelle levering en goede prijs-/kwaliteitverhouding

Zeer snelle levering en goede informatie omtrent de levering.

Heb even gebeld met een lieve jongedame, ivm de maat en omdat er bij stond stof en leer. Aangezien ik niet tegen leer op mijn vreef kan, heeft zij even gekeken in de winkel waar het leer zit, prima service dat zij dit aanbood en voor mij deed. Verder waren de schoenen zo bezorgd.

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.