Pluspunten
Vlotte levering. S avonds 19.30 besteld, volgende dag 13.00 in huis.
VerbeterpuntenCheck de uitgaande artikelen. Verschil in de schoenen, verkeerd aangenaaid af fabriek.
Hallo, Wat vervelend dat de schoenen niet gelijk zijn! Dit hebben wij helaas niet opgemerkt, onze excuses. We willen dit natuurlijk graag voor je oplossen, dus je mag ons even een mailtje met een foto van de schoenen sturen. Dit mag naar [email protected]. We gaan dan zo snel mogelijk een nieuw paar voor je regelen! Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store Webshop
Pluspunten
Snelle levering. Toppie
Pluspunten
Ben tevreden.
Pluspunten
Ideaal dat er een webshop is.
VerbeterpuntenDe Track & Trace link van Post nl deed het niet en ik kreeg geen 3S code.. Dus ik had geen idee wanneer mijn pakket binnen kwam. Uiteindelijk is het bezorgd toen ik niet thuis was en kon het twee dagen later pas ophalen bij een post nl punt.
Hallo, Wat vervelend dat de Track& Trace code niet werkte, onze excuses hiervoor. Natuurlijk kun je in zo'n situatie altijd even contact met ons opnemen via chat, e-mail of telefoon. We sturen je dan direct een nieuwe code toe, zodat je je pakketje toch kunt volgen. Met vriendelijke groet, Dorien
Pluspunten
Vlotte levering
Als je iets wilt retourneren moet je een mail sturen voor gegevens. Die heb ik nog steeds niet binnen dat is bijzonder onhandig. Dat kan ook op een andere manier
Hallo, Wanneer je een retouraanvraag op de site hebt gedaan, ontvang je normaal gesproken op dezelfde dag alle informatie om je pakketje gratis te retourneren. Mocht dit niet het geval zijn en zit je erop te wachten, dan kun je uiteraard altijd even bellen en lossen we het direct op. Ik zie dat jouw aanvraag helaas is blijven hangen in ons systeem, maar deze is inmiddels ook goedgekeurd. Je hebt als het goed is inmiddels het mailtje ontvangen met daarin alle informatie. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store Webshop
Pluspunten
Snelle levering ,nadeel is dat ik laat kan betalen via afterpay
Pluspunten
Correcte levering
VerbeterpuntenKan nog iets sneller worden geleverd
Pluspunten
Groot en goed assortiment en deskundig personeel
Pluspunten
Bestellen en de volgende dag in huis helemaal top
Pluspunten
Zeer goed en positief
VerbeterpuntenNvt alles prima
Pluspunten
Mooie, open uitstraling. Veelzijdige mode
Pluspunten
Eenvoudig bestellen, snelle levering
VerbeterpuntenVerzendkosten zouden lager mogen. Of een lager bedrag vanaf waar verzenden gratis is.
Pluspunten
In de winkel wordt je vriendelijk ontvangen en is er een goede service!! Helemaal top!
VerbeterpuntenDe webshop kan iets beter. Het was de eerste keer dat ik via de webshop van sakestore een bestelling heb gedaan. Doordat ik van andere webshops zo'n snelle service gewend ben en een iets andere service mbt het retouneren van stukken lag mijn verwachting erg (te) hoog. Dit viel mijn ietsje tegen, maar na contact te hebben gehad met iemand van sakestore is alles geregeld!
Hallo, Hartelijk dank voor je beoordeling! We hebben je retouraanvraag ontvangen en direct daarna goedgekeurd. Je zou dus gelijk een e-mail terug moeten hebben gekregen met daarin onze retourinformatie om het gratis te retourneren. Wellicht is dit in je ongewenste mail terecht gekomen? Voor een volgende keer zou ik je willen aanraden om eerst even contact met ons op te nemen als er iets mis lijkt te gaan, in plaats van zelf kosten te gaan maken. Dat is natuurlijk zonde! Je mag ons even je rekeninggegevens mailen ([email protected]), dan gaan we voor deze keer de verzendkosten aan je vergoeden. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store Webshop
Pluspunten
Mooie kleding, goed service en leuke acties
Voorstraat 37
9271KE Zwaagwesteinde
Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 15 filialen verspreid over Friesland.