Pluspunten
korrekte levering,keurig verpakt
Ik had sneakers besteld en ontvangen, helaas waren ze licht beschadigd. Ik ben apart naar de Joure gegaan. Hier werd ik vriendelijk geholpen en de verkoopster zei mij een nieuw paar op te sturen. Niks meer gehoord, hierna!
Hallo, Een nieuw paar sneakers staat hier in de webshop al een paar dagen voor je gereserveerd, maar omdat je je pakketje in de winkel hebt ingeleverd duurt dit altijd iets langer voordat het via transport binnen is in de webshop. De schoenen worden dezelfde dag nog naar je opgestuurd zodra het retourpakketje hier binnen is gekomen. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store Webshop
Pluspunten
Ze hebben netjes een bericht gestuurd over de vertraging, en het pakket kwam netjes verpakt binnen op het moment dat ze gezegd hadden.
VerbeterpuntenMijn bestelling was verlaad omdat ze de producten bij elkaar moesten zoeken (uit verschillende filialen denk ik), dit is niet zo'n probleem. Echter kreeg ik daar pas naar een paar dagen bericht over (toen het pakket ook verzonden werd en dus na het weekend aan zou komen). Ik had het prettiger gevonden als ze direct iets hadden laten weten, dan had ik begrepen waarom ik geen verzendbericht kreeg.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor je beoordeling! Onze levertijd is tussen de 2-5 werkdagen. Pas als je levering langer lijkt te gaan duren, stellen we je hiervan op de hoogte. Vaak weten wij op 'dag 1' ook nog niet direct hoe lang het zal duren voordat we je pakketje compleet hebben. We zullen je opmerking zeker meenemen en kijken of we hierin iets kunnen veranderen! Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store Webshop
Pluspunten
Leuke kleding, accessoires en schoenen voor het hele gezin, scherpe prijzen en de stipactie is top!
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Overzichtelijke site. Bestellen gaat eenvoudig. Er was bij mij iets verkeerd gegaan in de bestelling en wat is de live chat dan handig. Heel goed
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Pluspunten
Super snelle afhandeling van bestellingen.
Pluspunten
Zowel internetwinkel als winkel( Ameland) heel tevreden
Pluspunten
Gemaild met een vraag, snel antwoord gekregen.
VerbeterpuntenBesteld op dinsdag, pas op maandag wordt het geleverd in de winkel. Duurt erg lang, dan moet dat vermeld worden bij de bestelling, dan had ik het thuis laten bezorgen.
Hallo, Hartelijk dank voor je beoordeling! Standaard is onze levertijd 2-5 werkdagen, dus dit valt nog binnen deze periode. Helaas kunnen wij niet al onze pakketjes al binnen een dag in de gewenste winkels krijgen, omdat het via intern transport gaat en een aantal filialen ver van de webshop locatie gevestigd zijn. Er kan uiteraard niets op tegen de snelheid van PostNL (vandaag verstuurd, de volgende dag aangeboden). Dus als je een pakketje snel wilt ontvangen, kun je het beste kiezen voor verzending via PostNL. Let op: ook dit kan in sommige gevallen 2-5 werkdagen duren. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store Webshop
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
*direct reactie op mails, positief *1x in winkel Oosterwolde, heel attent, positief, goed geholpen, klantvriendelijk
VerbeterpuntenOnline kocht ik een vest voor 49,99 euri. 50 euri is verzendkostenvrij. dat ik om 5 cent WEL verzendkosten moet betalen, vind ik vooral niet kunnen. erg commercieel en weinig klantvriendelijk om 5 cent iets laten.
Hallo, Hartelijk dank voor je beoordeling! Helaas kunnen wij deze constructie met de verzendkosten niet wijzigen op onze site. Wellicht is het nog een tip om de volgende keer te kiezen voor ´Afleveren in winkel´. Dan betaal je sowieso geen verzendkosten! Wanneer je het achteraf toch zonde vindt van de verzendkosten, kun je er uiteraard ook voor kiezen om je gehele bestelling te annuleren. We boeken dan het volledige bedrag, inclusief verzendkosten, naar je terug. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store Webshop
Pluspunten
Geleverd wat ze beloofden. Goede kwaliteit en op tijd geleverd
VerbeterpuntenGa zo door! Wij zijn zeer te reden!
Pluspunten
Snelle levering!
Voorstraat 37
9271KE Zwaagwesteinde
Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 15 filialen verspreid over Friesland.