Pluspunten
supersnelle nette levering, product helaas retour ivm dat de kleur niet goed was. mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste
Pluspunten
Ik heb geen op of aanmerking. Alles wat ze verteld hebben is gebeurd. Dus tevreden klant!
Pluspunten
Vriendelijke dame aan de telefoon!
Pluspunten
snel en goed
Pluspunten
Leuke betaalbare kleding. Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenVerzendkosten.
Pluspunten
Er was een foutje in de voorraad. Dit werd meteen hersteld en een dag later had ik mijn geld terug
VerbeterpuntenNog meer inspiratie sets
Pluspunten
Een webstore zoals deze behoort te zijn. Simpele manier van bestellen , duidelijke bevestiging en snelle levering.
Pluspunten
Had 2 broeken besteld maar kreeg er 2. Meteen gebeld en de volgende dag broek 2 in huis.
VerbeterpuntenVerzending beter controleren.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb maar 158 en bestelde een trui maar 164 en hij was VEEL te klein! Mn zusje van 7 loopt er in!.....
Hallo, Waarschijnlijk heeft er een verkeerd kaartje aan het artikel gehangen en staat er kleinere maat in de trui zelf. Onze excuses hiervoor! In dit soort gevallen mag je ons altijd even bellen of mailen, je ontvangt dan een Antwoordnummer van ons zodat je het artikel helemaal gratis terug kunt sturen. We sturen dan binnen 2 dagen de juiste maat naar je op. Wat de maatvoering zelf betreft, dit is natuurlijk per merk verschillend en hier kunnen wij als Sake Store weinig aan wijzigen. Ik hoor graag van je of je nog een andere maat zou willen ontvangen, je mag dit dan even mailen naar [email protected]. Hopelijk kunnen we het dan samen zo snel mogelijk oplossen! Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store Webshop
Pluspunten
Heldere en duiderljjke website
Pluspunten
Bijzondere snelle bezorging en correcte afhandeling
Pluspunten
Leverden eerder dan was aangegeven ! Dat is natuurlijk helemaal super.
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Fijn en behulpzaam personeel
Pluspunten
Goede service en snelle levering! Verkoop van leuke moderne kleding. Ik zal zeker vaker via deze web shop kopen.
Hallo, We hebben vandaag je retourpakketje ontvangen en de nieuwe maat naar je opgestuurd! Afterpay stuurt afzonderlijk van ons een acceptgiro en is niet op de hoogte van een retourzending die op dat moment eventueel onderweg is. Dit kruist elkaar helaas. Je kunt de acceptgiro betalen als de nieuwe maat van de jas wens is. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Dorien
Voorstraat 37
9271KE Zwaagwesteinde
Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 15 filialen verspreid over Friesland.