Pluspunten
Pluspunten
Ik had de volgende dag mijn bestelling al in huis! Helemaal top!
Pluspunten
Geweldig snel en goed, zoals beloofd
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk hoe in geval van terugsturen gehandeld moet worden.
Pluspunten
Super tevreden .echt een hele goede service .hele hulpzame.klantenservice .Bedankt sake store
Pluspunten
Pluspunten
Zeer behulpzaam en klantvriendelijk personeel
VerbeterpuntenIs niets aan toe te voegen
Pluspunten
communicatie en bezorgdatum beter inschatten
Hallo, Hartelijk dank voor je beoordeling! We vinden het erg vervelend dat je het bestellen bij Sake Store zo hebt ervaren. Wat betreft de levertijd hebben wij volgens onze gegevens binnen 2-5 werkdagen geleverd, zoals we ook aangeven op onze website. Zou je ons via [email protected] iets specifieker kunnen laten weten wat er mis is gegaan? Dan kunnen wij dit in de toekomst hopelijk verbeteren! We zien je mailtje graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store Webshop
Pluspunten
Super snelle levering!
VerbeterpuntenWanneer jullie iets op sturen graag kijken of product niet beschadigd of vuil is.
Hallo, Hartelijk dank voor je beoordeling! We hebben inderdaad contact gehad over een vlek in het artikel, onze excuses dat wij dit zelf niet hebben opgemerkt. Hopelijk is de situatie inmiddels wel naar wens opgelost. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag van je. Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store Webshop
Pluspunten
Duidelijke webshop en snelle bezorging
Voorstraat 37
9271KE Zwaagwesteinde
Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 15 filialen verspreid over Friesland.