Pluspunten
Online prima bedrijf, snelle levering, niets op aan te merken. Winkel ook prima. Echter als je er 's ochtends vroeg komt en er slechts 1 werknemer is, wordt je niet direct geholpen omdat de werknemer te druk is met andere dingen. Misschien is het iets om dit anders in te richten door dit soort werkzaamheden voor openingstijd te doen. Een uur later is dit wel prima voor elkaar.
VerbeterpuntenIn de winkel gevraagd of ze een jas die ergens anders nog op voorraad was te laten bezorgen in de winkel. Hierover nooit teruggebeld of de jas ook daadwerkelijk in de winkel is gebracht. Dag Dorien, dit was bij de vestiging in Franeker.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor je recensie! Zou je ons nog kunnen vertellen bij welke Sake Store dit is gebeurd? Dan kunnen wij dit terugkoppelen naar onze collega's en dit hopelijk snel verbeteren. Bij voorbaat dank voor een reactie! Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store Webshop
Pluspunten
Vind jullie een hele leuke winkel !! Als je het retourneren eenvoudig gaan maken zal ik zeker weer gaan bestellen .
VerbeterpuntenNormaal retourneren zoals bij de meeste webshops. Niet op antwoordnr moeten wachten. Veelt lastig ingewikkeld gedoe Maakt bestellen niet interssant . Je wilt het in een keer regelen en versturen Kan op vergeten is groot zo omdat je op een antwoord nr moet wachten . Heel jammer dit. Hoop dat jullie retourneren makkelijk gaan maken klant vriendelijk Zal geen klanten aanbevelen om via webshop te bestellen wel de winkel zelf Mvg Nelly
Hallo, Wat vervelend dat ons retourproces je zo slecht bevalt. De reden dat wij graag een aanmelding van je zending willen ontvangen is omdat wij het pakketje dan bij ontvangst binnen een werkdag kunnen afhandelen. Ook de betaling heb je vaak binnen 48 uur binnen. Omdat veel klanten dit toch ervaren als een zeer prettige en snelle afhandeling, hebben wij ervoor gekozen om deze manier aan te houden. Maar goed nieuws voor jou: vanaf deze week gaan wij ook starten met het afhalen en retourneren van pakketjes in onze winkels! Je kunt je pakketje dan afgeven bij de kassa. Het financiële gedeelte zal nog wel steeds via de webshop gaan en niet bij de kassa afgehandeld worden. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Groeten, Dorien
Pluspunten
uitstekend bestelproces
Verbeterpuntenlevering zou nog sneller kunnen
Pluspunten
Prettige werknemers in de winkel in Oosterwolde FR, hierdoor heb ik dit product gekocht. (Jas)
VerbeterpuntenVoor 22:00 besteld volgende dag in huis.
Pluspunten
Na een klein oponthoud van mijn bestelling, ontzettend goed geholpen door de klantenservice. Vriendelijk, behulpzaam en goede kennis van producten. Er werd meteen actie ondernomen om mijn bestelling toch z.s.m. te krijgen. Super!
Pluspunten
Supersnel geleverd! Nog iets nabesteld en dat was ook na een dag in huis!
Pluspunten
super snelle service met omruilen/retouren van spullen...
Verbeterpunten1 mailtje met het succes ontvangen van retour en antwoordnummer om retour te sturen.... nu ontvang je 2 mailtjes,, ikzelf had ff gebeld over hoe en wat, meteen daarna ontving ik het 2de mailtje met het antwoordnummer...
Pluspunten
Snel precies nauwkeurig Ook, schoenen die ik online zocht waren alleen Hier!, Schoenen zelf zijn te hard waren (
VerbeterpuntenTe veel online briefing,
Pluspunten
Goede website, contact via email en chat mogelijk, duidelijk uitleg, snelle levertijd met updates, goede prijzen. Gratis bezorging.
VerbeterpuntenJammer dat vooraf (bij de bestelling) niet duidelijk is wanneer het pakje bezorgd zal worden zodat je een ander adres kunt opgeven nu moest ik afwachten totdat de bezorger voor niets was geweest.
Pluspunten
kwaliteit en prijs goed
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Netjes verpakt
Voorstraat 37
9271KE Zwaagwesteinde
Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 15 filialen verspreid over Friesland.