Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Al mijn 3 artikelen waren een maat te klein, Dus ik wacht nog op de nieuwe levering

Pluspunten

Super service!

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

ze deden hun best maar een ruiling duurde wel heel lang, voor ze het computer systeem in de gaten hadden. En nu ik er toch wat over mag zeggen : de kleding hangt wel heel ongeordend in de winkel vooral damesmode alles hangt door elkaar. daar tegen vind ik de heren afdeling wel altijd netjes ogen.

Pluspunten

Mijn broek liet op veel naden los. Ik had deze gekocht tijdens onze vakantie op Ameland. De bon had ik niet meer, wel een kopie van de transactie. De broek mocht terug en dezelfde dag is het geld retour over gemaakt op mijn rekening. Top!! Erg tevreden. De Sake op Ameland is ook erg fijn om te winkelen

Voor zover niet

Pluspunten

van alles te krijgen

-vaak te volle rekken. Zo ook geen overzicht. -op de site wordt de kleding niet mooi gepresenteerd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Was snel en voldeed aan verwachting

De verzendkosten ...

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt. Een tevreden klant

Ik heb geen verbeteringspunten.

Pluspunten

Snelle levering. 1 truitje was stuk toen we em kregen maar ben naar de winkel gegaan in Oosterwolde en het truitje wordt opgestuurd om gemaakt te worden,top!

Pluspunten

Pluspunten

Helemaal top gegaan

Goede communicatie

Pluspunten

Keurig op tijd, netjes verpakt, persoonlijke noot erbij vind ik echt top, goed voorbeeld van persoonlijke aandacht. Ik koop graag in Friesland want ik ben er zelf geboren en getogen en dat geeft altijd een goed gevoel.

Geen enkele ben uiterst tevreden.

Pluspunten

Snelle service bij retourzending

Pluspunten

Goede afwikkeling van de bestelling. Snelle afwikkeling van de bestelling.

Ik kon op de site niet vinden of er nog meer kleertjes waren voor kindjes in kleine maatjes. De verzendkosten waren voor 1 jurkje erg hoog. Duurder dan het kost om dit te verzenden en duurder dan bij andere bedrijven.

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Pluspunten

Vlotte levering (naar waddeneiland), alles compleet, keurig voorzien van kassabon. Niet ieder artikel apart verpakt (groot pluspunt).

Pluspunten

goede klantenservice kortingscode werkte niet maar werd handmatig aangepast! Snelle reactie

betere software waardoor kortingscodes wel verwerkt worden in de webshop ;)

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 15 filialen verspreid over Friesland.