Pluspunten

Super snelle, correcte levering.

Pluspunten

overzichtelijke site/ snel bezorgt.

Pluspunten

De artikelen die we hadden gekocht pasten niet. Het ruilen en retourneren is prima gegaan. Allemaal heel gemakkelijk. Helaas moest het nog eens geruild worden omdat er iets aan het artikel kapot was. Maar ook nu kan het snel geretourneerd worden. Al met al een beetje pech maar jullie service is prima. Ook het winkelpersoneel doet alle moeite om je tevreden te stellen. Prima!

Die heb ik niet.

Pluspunten

snelle levering correct ingepakt

met een trui die ik had besteld zaten 2 weeffouten en 2 haakjes in de trui.dit is dan erg jammer.omdat het nieuwe collectie was. verbeterpunt is dus wel goed nakijken het product voor je het verstuurd. Ik heb het in de winkel omgeruild en het is verder goed gekomen. Ik heb een mooie trui en zit erg lekker ben er blij mee.

Pluspunten

Goede kwaliteit Snelle levering

Pluspunten

Super service en snelle levering!

Pluspunten

pas 1 bestelling gedaan, dus nog moeilijk aan te geven.

Pluspunten

Supersnelle aflevering! In de Sake Store in Dokkum waren mijn maten uitverkocht, gelukkig nog op voorraad in de webshop. Vorig jaar heb ik een jas in de webshop gekocht. Deze was in de winkel echter al afgeprijsd. Na één mailtje is het verschil in prijs meteen weer op mijn rekening teruggestort.

Pluspunten

Mooie website, duidelijk over aanbod. Snelle levering.

Pluspunten

Leuke kleding Snelle levering

Kleuren van kleding lijken in de webshop niet op de werkelijke kleuren. Vaak in het echt feller en mooier

Pluspunten

snelle levering! juiste kleding, juiste maten, komen ook overeen met de foto"s , dus geen kleurverschil oid.

Vooraf betalen vind ik toch wel een minpunt, misschien had ik anders meer besteld... Misschien verzendkosten gratis vanaf 25.- euro?

Pluspunten

Snelle levering, goed mail contact over de bestelling

Heb ik niet

Pluspunten

vlotte levering. goed op hoogte gehouden van bestelling via mail.

kan ik zo niet bedenken.

Pluspunten

Vriendelijke service, artikel was niet meer leverbaar in de juiste maat, medewerkers hebben hun best gedaan om een alternatief te kunnen bieden.

Pluspunten

Snelle afhandeling. Overzichtelijke website. Prijstechnisch gunstig.

Op veel plastsen geen verzendkosten. Zou een aandachtspunt kunnen zijn.

Pluspunten

vlotte levering als je iets wil veranderen aan je bestelling doen ze dat ook als het nog kan super service

Pluspunten

Snel en goer.

Pluspunten

Snelle verzending en ruiling! Goed contact tijdens retour en ruil aanvraag!

Ruilen in de winkel zou handig zijn!

Pluspunten

Pluspunten

snel en netjes

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling aan de balie

kleinere herenmaten zijn niet altijd beschikbaar

Pluspunten

Makkelijk en snel. Zoals Sake belooft binnen 48 uur geleverd en netjes verpakt. Als ik kleren nodig heb zal ik zeker weer bij Sake store bestellen. Echt een aanrader als je geen zin hebt om naar de winkel te gaan.

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 15 filialen verspreid over Friesland.