Pluspunten

-Snelle levering. -Geen retour kosten. -Nette verzorgde website.

-De verzendkosten helemaal weg laten. -Groter lettertype in de e-mails

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijk

Maandag al mail ontvangen dat pakket verstuurd was tot op heden nog niets ontvangen?

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit. Hulp bij retournering is ook zeker niet verkeerd.

Pluspunten

Snel duidelijk

geen

Pluspunten

Bestelling snel geleverd. Prima!

N.v.t

Pluspunten

super snelle levering

Pluspunten

directe mogelijkheid te chatten voor vragen. ze nemen zelf initiatief om iets vrijblijvend naar de dichts bijzijnde winkel te sturen.

Pluspunten

correct en goeie serrvice

geen

Pluspunten

Supersnelle levering, prettig klantencontact, uitstekende service ivm terugbetaling korting die het online niet deed, gratis verzendkosten ondanks €0,05 cent onder € 50,-

Ondanks toezegging onmiddelijke terugstorting, is dat na 4 dagen nog niet gebeurd!

Pluspunten

Laarsjes besteld. Snel geleverd, de volgende dag al in huis.

Pluspunten

Snelle levering, het goede product ontvangen, gevarieerd aanbod, alles goed op voorraad.

Ik weet niet echt tips.

Pluspunten

Pluspunten

heb pas voor het eerst besteld maar was aangenaam over de mega snelle levering en over het enorme aanbod aan sale artikelen! Leuk ze staan nu bij mijn favorieten

nog niet want ben nog maar net klant

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

makkelijk bestellen

de kleur van het vest zoals op de foto en bijschrift is vervangen door een nieuwe kleur, en die is dus anders dan beloofd. De oude kleur is niet meer leverbaar dus heb ik nu EUR 5 extra betaald voor verzendkosten wat ik om de hoek had kunnen halen.

Jammer 1,50 voor After Pay

Pluspunten

Snel goede kwaliteit goed aanbod

meer aanbod

Pluspunten

Snelle levering. Geen opmerkingen!

Pluspunten

duidelijke website, mooie kleding, snelle levering, snel antwoord mbt retour sturen, goede service, komen veel mails waardoor je de bestelling maar ook de retouren goed kunt volgen. kortom zeer tevreden!!

het niet berekenen van verzendkosten als de bestelling boven de 50 euro is. Ook al wordt een gedeelte van de bestelling retour gezonden en het te betalen bedrag komt daarmee onder de 50 euro.

Pluspunten

Snelle levering Duidelijk bestelproces

Pluspunten

snelle levering! netjes verpakt en bij problemen een snelle en goede hulp!

graag volgende keer het alarm label er uit halen hihi! maar desondanks is er direct en snel gereageerd en is er een oplossing gezocht omdat ik niet naar de winkel kon komen! ( woon in limburg )

Pluspunten

Goede web site.

Pluspunten

Duidelijke informatie over bestelling en levering. Snelle levering.

Nvt

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 15 filialen verspreid over Friesland.