Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie hierover. Prima verpakkingsmateriaal

Pluspunten

snelle levering netjes verpakt geweldig assortiment

Pluspunten

Een snelle correcte levering van mijn bestelling!

Pluspunten

Snelle, nette levering. Leuke merken, goede kwaliteit, fijne sale.

Verzendkosten zijn erg hoog. De omschrijving bij de kleding kan ook beter, het shirtje dat ik kocht viel erg wijd, maar dit was zowel op de foto als in de omschrijving niet te zien of te lezen. Voor de rest prima hoor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is snel en goed thuis bezorgd

Pluspunten

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van alles (via inloggen van website).

Er wordt niet duidelijk aangegeven of je de bon/factuur ook mee terug moet sturen (als je wilt ruilen/je geld terug).

Pluspunten

makkelijk, snel en keurig verpakt

Pluspunten

vlotte bezorging/ netjes verpakt

Pluspunten

Leuke artikelen. .... goede informatie over de geplaatste bestelling. .. snelle levering

......

Pluspunten

Pluspunten

Het was al een leuke winkel, maar nu het online kan helemaal top!

geen

Pluspunten

goede kwaliteit voor redelijke prijs, snelle bezorging! schoen is mooi afgewerkt.

kleur verschil tussen de afbeelding en werkelijkheid. Jammer, maar mijn vrouw heeft de pumps toch gehouden en is er blij mee!

Pluspunten

Snelle levering van de artikelen. Als er iets niet in de winkel meer is dan kun je altijd even op de site proberen. Snelle terug betaling van je geld als er iets retour word gestuurd.

Pluspunten

Goed te bereiken/ effectieve en snelle klantenservice, overzichtelijke website, vriendelijk personeel

Kleur van gekochte item week af van de kleur op de voorbeeldfoto.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

de kleding was vies, ik had geen zin meer om te passen en eventueel houden.

geen

Pluspunten

Makkelijke webshop! Alles erg duidelijk en overzichtelijk! De producten zijn makkelijk vindbaar.

Retour van spullen! Als je namelijk iets retour wilt sturen moet het eerst goed gekeurd worden! Dit heb ik als minder ervaren maar voor de rest super webshop. Daarnaast is het ook erg onduidelijk weer gegeven da als je iets retour stuurt alsnog de verzendkosten in rekening worden gebracht bij een bedrag onder de 50 euro! Dit vind ik erg klant onvriendelijk terwijl er op de beginpagina staat GRATIS retour zenden en dan sta je alsnog voor een verrassing.

Pluspunten

Betrouwbaar en leuke kwaliteitsproducten. Snel geleverd en goed verpakt.

Pluspunten

Goede klantenservice. Bestelde artikel was op de website beschikbaar maar dat bleek niet te kloppen. Keurige email over de fout ontvangen. Men had nog geprobeerd in een winkel het artikel te vinden.

Betere voorraadadministratie

Pluspunten

Overzichtelijke site, makkelijk zoeken op bepaalde items. Vooral de optie 'achteraf betalen' is super, helemaal omdat je misschien nog iets wilt ruilen of retourneren omdat het toch niet past of aan je verwachting voldoet. Bestelling inderdaad binnen 48 geleverd, super leuk!

Na het toevoegen van een product aan je winkelmandje, moet je klikken op 'terug naar overzicht'. Helaas gaat hij dan terug naar pagina 1. Beetje onhandig als je op pagina 17 aan het shoppen was en je moet middels de pijltjes pagina 17 weer opzoeken.

Pluspunten

Leuke, betaalbare kleding. Goede service

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 15 filialen verspreid over Friesland.