Laden reviews...
188 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen waarderen klanten snelle leveringen en betrouwbare service. De productkwaliteit was vrijwel altijd hoog en veel reviews prijzen vriendelijk personeel. Retourneren en ruilen werd als eenvoudig beschreven. De combinatie van efficiëntie en kwaliteit typeert de winkelervaring.
Lekker warm winter jas
1 November 2025
joyce
Burgum
1 November 2025
Brigitte
Tilburg
Prima service en snelle levering
31 October 2025
Ricky
Hendrik-Ido-Ambacht
Gieie service, vriendelijke mensen!!!!
29 October 2025
A
Opeinde
Zag een klein schoudertasje, dat je ook crossbody kunt dragen, voor een leuke prijs! Het werd ook nog heel vlot bezorgd en ik heb het al lekker in gebruik.
Jolanda
Ouderkerk Aan De Amstel
Goed geeholpen
hennie
Haulerwijk
Snelle levering, (online besteld) Helaas zat er op de broek een soort vlek/weeffout. In de winkel geretourneerd en daar 2 super leuke truien gekocht. Vriendelijk geholpen en een prachtige winkel.
Marijke
Sneek
Voor herhaling vatbaar
Petra
Hardinxveld-Giessendam
Vriendelijk personeel!
Jannie
Wijnjewoude
Snelle levering, fijne uitverkoopprijs!
25 October 2025
Gwen
Steenwijk
Goeie en gezellige winkel op Terschelling. Bestelling goed geleverd. Prachtige Mustang laarsjes. Ze zitten héérlijk. Groetjes
25 October 2025
N
Oosthuizen
23 October 2025
Hannie
Sevenum
Leuke winkels en site, uitgebreide collectie!
17 October 2025
Matty
Wijchen
Ze doen wat ze zeggen. Snelle verzending en duidelijke informatie voor retour.
16 October 2025
Anne
Eersel
Mijn one-line bestelling kon ik in de winkel probleemloos ruilen voor een andere maat.
14 October 2025
W.
Delfzijl
Ik koop bijna al mijn kleding bij Sake store!
14 October 2025
Janny Heeringa
Oostrum
We hadden een bestelling gedaan via de app, kregen duidelijke info over hoe en waneer het geleverd werd.
9 October 2025
Ria
Tirns
Top winkel, mooie spullen Jammer dat retour zending extra verzendkosten meebrengt.
8 October 2025
Dick
MAARSSEN
Sneakers gekocht die ik moest terugsturen. Snelle afhandeling en snel geld teruggestort!
8 October 2025
Brigitte
Meteren
5 October 2025
Marina
Wilnis
Bestelling terug gestuurd maar de volgende dag al bericht dat ze t ontvangen hebben Waar is dat nog !!! Zo hoort t
27 September 2025
W
Schijndel
Voor het eerst online besteld, top, winkel normaal in Franeker, maar hier waren de truien niet, Franeker, leuke winkel, gezellig, behulpzaam personeel
27 September 2025
Jolanda
Franeker
Uitstekend alles correct gegaan
23 September 2025
Anke
Amsterdam
Er was iets niet goed gegaan bij een online-bestelling, na een belletje keurig opgelost door de vriendelijke mede werkster.
23 September 2025
A.
Purmerend
Had twee broeken besteld in een kennelijk niet reguliere maat. Kreeg bericht dat 1 broek niet meer leverbaar is, met mededeling dat bedrag gerestitueerd zal worden. Bij levering van de andere broek, is tevens het bedrag van de niet meer te leveren broek gerestitueerd. Prima afgehandeld!
19 September 2025
Mrs Dash
Rotterdam
Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud.
Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer.
Op dit moment hebben wij 15 filialen verspreid over Friesland.
Voorstraat 37
9271KE Zwaagwesteinde