Besteld via de webshop. Laten bezorgen bij mijn sake store. Ging best wel vlug allemaal.

Alles naar wens

Normaal shop ik lokaal, nu door covid moest het online. Alles is goed naar wens en van goede kwaliteit.

Vriendelijke personeel goed en eerlijk advies!

Ondanks lockdown fijne ervaring

Ondanks lockdown snelle reactie en fijn geholpen

gemakkelijk uitzoeken

veel keuze en informatie

positief

Snelle levering en gemakkelijk retourneren

Klantvriendelijk en flexibel!

Kon zonder moeite trui terugbrengen. Andere truien zitten lekker!

Fijne winkel, prettige service

Online een fijne jurk besteld en twee dagen later ipgehaald in Surhuisterveen, gedurende lickdown. Snelle service en zeer klantvriendelijk. En een mooie jurk!

Veel keus en niet te duur

Goede winkel , mooie kleding

Zeer netjes en klantvriendelijk geholpen door Lian en Nienke.

Na ontvangst van mijn jumpsuit, bleek dat het alarm (label) er nog aan zat. Vervolgens telefonisch contact opgenomen met Sake Store en gesproken met zowel Lian als Nienke. Beiden hebben mij bijzonder vriendelijk en netjes te woord gestaan en geholpen. Omdat het alarm er alleen afgehaald kan worden in jullie winkel, moet de jumpsuit opgestuurd worden en komt dan weer terug naar mij. Dat laatste vind ik best spannend omdat het nog de enige jumpsuit in mijn maat was, ik hem zo graag wilde hebben en hij gelukkig nog super mooi past ook. Maar daarin hebben ze mij gerust gesteld, dus daar vertrouw ik op.

Retour en omruiling super snel afgehandeld

Snelle service. Keurig op tijd geleverd

Online overzichtelijk en snelle levering.

Ik moest via een andere browser (firefox) daarna ging het goed, via Safari liep het steeds vast. Met behulp van de chat kwam ik daar achter.

Zeer tevreden snelle levering

Prima webshop, duidelijk en snel.

Mooie jas gekocht, voor scherpe prijs. Je wordt heel duidelijk door webshop geleid. Kom zeker nog een keer terug.

Prima service!

Noodgedwongen online besteld, liever bezoek gebracht aan de leuke sake store winkels. Maar online bestellen via sake store is helemaal geen probleem. Bij de productbeschrijving staat voldoende informatie om de juiste kleding voor de juiste persoon te vinden. Snelle levering en kwalitatief zoals gewend prima kleding. Bedankt hiervoor!

TOP

Snelle levering, goed verpakt en een kwaliteitsproduct! De jas zit heerlijk en is precies zoals verwacht!

Goed geregeld

Gaat altijd goed

Super !!

Vlotte afwerking online shoppen

Prima, vriendelijk en correct.

Ik gad vrij laat besteld en twijfelde of ik het op tijd kon ophalen. Ik heb twee keer gebelde en elke keer namen ze de moeite om te kijken of het lukte. Kwam mooi nog op tijd boor kerstmis.

Snel en toffe Schoenen

Snelle levering en de schoenen zijn zoals gewenst en op de foto!

Breed aanbod, snelle service

Het pak wat ik zocht hadden zij nog al een van de weinigen. Snelle service

Supersnelle service

Zelf nu het weer enorm lastig is tijdens deze lockdown doen ze hun uiterste best!

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.