prachtige kwaliteitskleding

mooie kleding, keurige aflevering. Houdt moed!

Keurig thuis bezorgd!

Vriendelijk, op afstand aan de deur bezorgd.

Top service!

Ik heb kleding besteld die op een persoonlijke en snelle manier zijn bezorgd!

Snelle service, sweater precies zoals op de foto. Voordeliger dan elders. Kortom; een blije klant hier!

Leuke webshop, snel geleverd en snelle afhandeling van retourzendingen. Top!

Snel en goede service

Wat een service "GEWELDIG"

Ik heb een aantal kledingstukken besteld via de website. Keurig snel geleverd. Een deel van de kleding moest retour omdat ik de verkeerde maat had besteld. Supper snel en zeer correct afgehandeld. Duidelijke instructies en de foto's op de website komen goed overeen met het product. Helaas kunnen we niet meer fysiek winkelen maar Sake Store is een uitstekende vervanging.

top

super geregeld allemaal!

Fantastische service

Ik had een bestelling geplaats en 2 dagen later al in huis, de medewerkers van Sake store Franeker kwamen het persoonlijk brengen. Echt fantastisch

kwaliteit

vlotte bediening

Leuke winkel!

Ik vind de Sake Store een leuke winkel met een groot assortiment. Veel leuke en verschillende kleren. Helaas zijn de winkels nu vanwege de coronamaatregelen gesloten, en daarom bestel ik nu kleren online, alleen je moet wel standaard verzendkosten betalen en het is een beetje onduidelijk hoe je producten kunt ruilen of retouren. Hopelijk dat dit nog verbeterd wordt en dat de winkels snel weer open mogen!

Super snel en kwaliteit

Ga zeker vaker iets kopen hier,zeker voor mijn man,weinig winkels die zulke leuke herenkleding heeft,en betaalbaar.

Super!!

Nog nooit zo klantgericht online geshopt !! Ik had artikelen besteld en die waren 2 dagen later goedkoper ,, kreeg zonder weten netjes het verschil terug geboekt ! Naar enkele mails met sake store omdat ik geld terug kreeg was dit de conclusie. Als dat geen topservice is !! Super gewoon!!

Bestellen ging prima. Vlot afgeleverd

Vlot in pakket rond brengen door een enthousiaste medewerker die het pakket zelf bezorgde.

Kwaliteit kleding, prima service

Als boven

perfecte service

Ook als je moeite met betalen hebt, ben je bij Sake aan het juiste adres; ze brengen de bestelling zelfs bij je thuis.

Perfect!

Goede en snelle levering

Goede en snelle service

Goed en snel bezorgd

Snelle levering van een mooi vest. Mijn dochter is gelukkig!

Bijzonder snel geregeld allemaal!

Top geregeld; besteld en binnen twee dagen in huis

Altijd leuk

Leuke kleding

Super !

Kleding besteld en op afgesproken tijd thuis gebracht, geweldige service !

Super geregeld!

Alles was geregeld en snel geleverd. Uitleg op website retourneren is ook makkelijk!

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.