Super service in deze tijd!

Erg blij met de aankoop!

Snelle levering!

Snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding.

Mooie webshop

Gewoon goed

Prima gewoon goed niks op aan te merken

Mooi jasje! Jammer dat het een week later nog verder afgeprijsd is.

Goede klesing

Goede service en goede kwaliteit

Twee paar schoenen besteld en één paar daarvan heb ik gehouden en ik ben er heel blij mee. Vaak loop ik buiten de Lock Down even bij Sake binnen.

Een leuke winkel met top personeel

De bestelde kleding keurig thuisbezorgd op de fiets door het personeel, TOPPERS

Top service!

Snelle levering en fijn dat we zo online kunnen shoppen!

Duidelijk en overzichtelijke site

Snelle levering met het omruilen voor een andere maat. Super!!

Razendsnelle levering en geweldige retour-service

zeer goed

woensdagavond bestelt, de volgende dag gebracht. 2 truien waren niet mooi, vrijdag retour gedaan, de week der op verrekend.

prima service

ruilen van een kledingstuk is zo geregeld bij dit bedrijf

Snelle levering!

Aanrader

Leuke betaalbare kleding ,ruim assortiment

Winkel in Balk, goede service en kwaliteit. En betaalbaar.

Mijn eerste ervaring is positief

Ondanks de coronacrisis heb ik mijn eerste bestelling redelijk snel ontvangen . Helaas 1 shirt te klein, maar na telefonisch overleg , werd dit ook snel opgelost!!

Perfect!

Vriendelijk personeel

formidabel

Jurkje besteld , geleverd , maat iets te groot . Retour gestuurd , binnen een week een maatje kleiner en past perfect . Service prima in orde .

Corect en snel

Snelle levering en bij vertraging een telefoontje. Snelle afhandeling bij retour

Snelle levering en zeer klantvriendelijk!!

Zeer prettige ervaring met Sake Store ze leveren snel en bij vragen staan ze je heel vriendelijk te woord en zijn erg behulpzaam zowel telefonisch als per mail!!

Niks op aan te merken

Alles verliep prima en de kleding was beide in goede maat.

Top! Snel geleverd

Helemaal blij mee, snel geleverd.

Er werd gebeld voor het maken van een afspraak, wat een service. Op afgesproken tijd werd het ook inderdaad gebracht, de volgende dag al.

Goed bevallen

Goede ervaring mee hoor

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.