Goed!

Tevreden,ruime keus in grote heren maten ,snelle levering !

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Goed. Pakketje persoonlijk gebracht. Retourneren ging ook goed.

Prima winkel en goede service

Jaarlijks kopen wij kleding tijdens onze zomervakantie bij Sake store op Ameland. Vorige week voor de 1e keer online besteld, de bestelling was snel binnen Het ruilen voor een kleinere maat zonder verzendkosten vind ik een goede service.

Geweldige service, snelle levering.

Vriendelijk personeel, kleding etc juiste maat en kleur.

Geweldig geregeld, kon iets sneller.

zie vorige

Als ik weer kleding zou kopen dan zou ik het weer bij sakestore doen

Kwaliteit & snelle levering

Kwaliteits kleding en goede, snelle service

Goede snelle service

Snelle levering.

Nu we online bestellen,zijn waarschijnlijk er geen punten bijgeschreven

----

xxxx

helemaal tevreden

snelle bezorging en vriendelijke bezorgster

Sake Store biedt snelle levering en prima service!

Erg tevreden. Ik heb besteld in een drukke periode, maar het werd keurig binnen de beloofde 1-3 werkdagen geleverd. Enkele producten waren te klein en moesten retour. Ook deze is vlot afgehandeld. De nieuwe producten had ik binnen een dag na afhandeling van de retour.

Had een Bananabroek gekocht, deze viel wat groter uit en werd binnen 3 dagen geregeld dat het geld terug gestort was. Zeer de moeite waard om te bestellen daar. Goede service. Je wordt per email netjes op de hoogte gesteld wat de status is.

goede service

Na bestelling zijn de artikelen keurig bezorgd aan huis. Wij zijn dan ook tevreden met de afhandeling en bezorging.

Snel en netjes

Snelle keurige levering

Goede service en waar voor je geld

De sevice was goed en snelle levering. kwaliteit en maat van de producten was ook goed en retourneren ging makkelijk

Snelle service, jammer dat er een vest wordt gestuurd met een rits die kapot is.

Goede website met leuke artikelen

Makkelijk te bestellen, op tijd geleverd. Producten voldoen aan eisen

Fijn shoppen altijd

Altijd voldoende aanbod en ook helemaal in mijn smaak.

Nette levering

Makkelijk bestellen en snel geleverd

was precies wat ik zocht en kreeg en juiste maat.

voor herhaling vatbaar iets te bestellen.

prima service

Netjes thuis afgeleverd

Snelle service!

Er word snel geleverd.

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.