Super winkel en leuke aanbiedingen

Super service

Wat een top levering!! We hadden met spoed kleding nodig voor een begrafenis, dit werd mooi op tijd thuis bezorgt. Erg goed gedaan, we zijn blij met jullie

Snel geleverd ondanks Corona en kerst

Snelle verzending en blij met de artikelen :)

Leuke site.

Heb een jas gekocht maar paste niet. Wilde ruilen voor een grotere maat. Kon gelijk kosteloos ruilen. Dus netjes.

Prima service, uitgestrekt assortiment

Prima service, uitgestrekt assortiment

toppers in de bezorging

toppers in de bezorging mooi op tijd en vriendelijk personeel

Goede ervaring

Snelle levering, goeie kwaliteit

Online besteld en door de plaatselijke winkel super snel geleverd tijdens de winkelsluiting vanwege Corona.

Goede snelle service

Fijn dat nu de winkels dicht zijn, jullie zelf bezorgen!

Alles volgens afspraak afgehandeld

Leuke stoere glimboots besteld en ondanks drukte rondom kerst/ oud&nieuw bezorgd op afgesproken dag en tijd.

Tevreden

Tevreden met een deel van de bestelling, de service en afhandeling van de bestelling, prima.

Zie onderstaand.

Prima. Mooie site. Helder. Goed en duidelijk om te bestellen.

Snelle service!

Snelle levering. Netjes verpakt.

Groot en hip assortiment

Ik heb geen klacht over het assortiment, personeel en klantvriendelijkheid. Dit is allemaal prima in orde Maar ik heb online kleding besteld. Op de voicemail werd aangegeven dat het pakket tussen 12 en 15 uur zou worden bezorgd. Direct teruggebeld om te zeggen dat ik niet thuis zou zijn. Geen gehoor. Paar dagen later krijg ik te horen van de buurman dat er een pakket is bezorgd voor mij. Dit is nooit met mij gecommuniceerd. Misschien handig om een briefje door de brievenbus te gooien waar het pakket is afgeleverd. Is voor iedereen beter.

Prima winkel en nu ook prima service met aan huis bezorging

Prima bedrijf

Goede service, in coronatijd de bestelling bezorgd door eigen personeel.

Snel en persoonlijk gebracht binnen 2 werkdagen TOP!

Snel en persoonlijk gebracht binnen 2 werkdagen TOP! Spijkerbroeken zijn goed qua maat en zitten lekker en de stof is net niet te ruw.

Fijne begripvolle mensen

Mijn ervaring is uitstekend, ondanks dat de bestelling nog niet volledig is afgerond. Telefonisch staan ze je correct en vriendelijk te woord. Bij omstandigheden,zoals die bij ons he geval was, zijn ze zeer begripvol. Al met al een fijne zaak waar ik online prima mee uit de voeten kom.

Snelle, uitstekende service.

Kleding besteld op Tweede Kerstdag, de volgende dag al in behandeling genomen en twee dagen later bezorgd. Super snel in deze drukke tijd. Bovendien leuke kleding en perfecte maat. Het bijschrift welke maat de dame op de foto draagt, geeft een prima idee welke maat je als klant moet bestellen.

altijd goede producten en snelle levering

zoals hier boven benoemd

Service gericht

Ruime keuze in kleding voor een betaalbare prijs.

nog niks binnen gekregen na 1 week. Drukte bij post

Inmiddels bestelling opnieuw geplaatst. Jurkje op vrijdag 31 euro, dag erna 44 euro...tien toch maat besteld. Een week later nog niks binnen. Vanaf zondag was het jurkje online voor 29 euro. Nu toch maar weer opnieuw een bestelling gedaan voor 15 euro goedkoper....telefonisch kon dit niet omgezet worden. Dus zodra 1e jurkje van 44 euro binnen is ...gaat die retour.

Mijn favoriete kledingwinkel

Sake Store is mijn favoriete kledingwinkel en heeft meestal precies wat ik zoek en wat mijn smaak ik

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.