Goede service!

Wat een service! Bezorgd aan huis!

Zo fijn dat een lokale ondernemer thuis gaat bezorgen omdat PostNL het druk heeft. Wat een top bedrijf! Goede service. Fijn personeel. Prachtige kleding uiteraard!

Heel erg goede service en betrokken en oprechte medewerkers.

Bestelde kleding werd persoonlijk thuisgebracht door het personeel! Echt top! zelfs een leuk kaartje erbij! En bij de laatste bestelling zat ook een lief kerstcadeautje! De medewerkster kwam in de plensregen op de fiets de bestelling afleveren! Waar vind je dat nog? Echt geweldig, Sake Store!

Op tijd bezorgd

Kwaliteit en service.

Word goed geholpen. Super leuk personeel.

Snel en netjes geleverd

Prima bedrijf

Goede service ook nu tijdens de corona.

Snelle levering en dat met de drukke kerstperiode!

Duidelijk, snel en netjes afgeleverd

Super service!

Door de drukte bij PostNL is mijn pakje bezorgd door een medewerker van Sake Store. Hierdoor had ik het snel in huis. Super service!

Gisteren besteld en vandaag geleverd. Veel keus en in de sale prima koopjes.

Snel correct

Een goede service

Je wordt vlot en vriendelijk geholpen

Prima winkel

Vlotte afhandeling van mijn bestelling, mooie jas gekocht voor een scherpe prijs.

Product netjes ontvangen

Product netjes ontvangen, gelukkig precies op tijd, de levering zou wel iets vlotter kunnen.

Snelle levering en leuke verrassing

I.v.m. Corona werd mijn pakketje snel en persoonlijk geleverd door een medewerker van Sake Store, wat een service! Het vest dat ik bestelde voldeed aan mijn verwachting.

Mooie kleding, blijft ook mooi na het wassen. Veel keus en prima geprijsd.

Snel, goed verpakt, goede kwaliteit

Helemaal Super!!!

Gebruikersvriendelijkewebsite en super service.

Via de webshop besteld maar door de lockdown kon ik t niet ophalen en werd t tot mijn verassing thuis gebracht! Super fijn.

Bestelling vlot en goed afgehandeld.

De ene dag besteld en kon het bestelde de volgende dag al afhalen in de winkel.

Alles gevonden wat ik zocht

Leuke winkel met de spullen die ik er verwacht aan te treffen. Leuk personeel. Zeer acceptabele prijzen en leuke kortingen van tijd tot tijd.

Snelle levering, en in mijn geval snelle retourbehandeling.

overwegend positief

Met chatten kreeg ik snel antwoord. Wat ik wel heel vervelend vond is het feit dat ik vandaag iets krijg geleverd voor de volle prijs en twee dagen later krijg ik bericht over een grote korting.

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.