Super service

Had 2 broeken in de sale besteld. Werd snel geüpdate dat 1 broek was uitverkocht. Geld van die broek stond ook alweer terug op de rekening. Duidelijke verzendstatussen. Allemaal keurig.

Goed en snel

Snelle levering, snelle afhandeling van retour!

Erg blij met mijn aankopen

Ruime keus, en snelle levering. Werd goed op de hoogte gehouden per mail.

De bestelling was snel in de winkel en daar werden we ook weer netjes geholpen

Lang wachten

Bijna een week geleden bestelling gedaan en heb het nog niet ontvangen. Zojuist een e-mail ontvangen met aankondiging dat het vandaag bezorgd wordt. Maar ik moet wel tekenen voor het pakket blijkbaar, dus als ik niet thuis ben wordt het niet bij de buren bezorgd. Waarom tekenen voor een pakketje met 2 sjaals?? Ik snap het niet helemaal..

Super gezellige winkel

Leuke kleren in de winkel uitgezocht maar de maat was er niet meer.ze hebben gebeld naar een andere vestiging en kon het enkele dagen later ophalen

Prima prijs qualiteitsverhouding

In de winkel word ik altijd prima geholpen. Het jammere van de webshop vind ik dat je het niet de keuze hebt om de bestelling in de winkel bij het ophalen te betalen. En dat je niet gebruik kan maken van je kado kaart.

Op de site was het makkelijk om iets te vinden en te kopen

Snel verwerkt

De bestelling is snel verwerkt. Door december drukte bij postnl niet snel in huis, maar daar kan Sake Store niks aan doen.

geen bijzonderheden. Aflevering duurde iets langer dan verwacht maar misschien omdat het bij de pakketdienst druk was in deze tijd?

Prima collectie voor jong en oud.

Prijstechnisch goed.

Keurige winkel, heel veel kleding in verschillende kleuren. Voor elk wat wils. Vriendelijk personeel.

Voor de 1e keer besteld, volgende dag geleverd, Fantastisch!

Snel verzonden goed verpakt

Snelle levering.

Ben tevreden over het product, netjes verpakt. Ga zeker vaker wat bestellen.

Vrijdag besteld, dinsdag in huis, prima service rond de gang van zaken. Tevreden!!

Super netjes en keurig ontvangen.

Keurig bedrijf die open staan om de klant te helpen. De klant is echt belangrijk voor ze. En dat maak je niet wel meer mee.

Veel keuze en nette prijzen.

Snelle levering en voor een zeer nette prijs.

Altijd hele leuke kleding en fijne website

Fijne en duidelijke website en altijd leuke kleding voor een betaalbare prijs!

Online shoppen prima alternatief

Hebben online kleding besteld, omdat we liever nu niet in de winkel komen. Netjes verpakt, binnen een paar dagen geleverd. Retourneren is makkelijk via de website en het geld is een dag na de retourzending weer bijgeschreven. Via de mail word je op de hoogte gehouden van levering en retourneringen.

prettig klantvriendelijk

mijn bestelling was niet wat ik verwacht had, terug gezonden. kreeg het geld snel retour. andere broek besteld was prima. goede service.

goede snelle service

de bestelling was snel binnen.

Perfecte levering

Altijd op tijd en goed geleverd

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.