Beste Sandra, jammer dat dit zo gelopen is. Mijn excuses voor het ongemak.
Bedankt voor uw leuke reactie en mooie beoordeling!
Beste Alex, jammer dat je er zo over denkt. Ik snap dat het tegenvalt, dit heb je soms in de huidige tijd. Voor de oude prijs waren ze op; je bent zelf akkoord gegaan met de nieuwe prijs. Ik hoop dat het product zo mooi is, dat je het prijsverschil snel vergeten bent!
Originele beoordeling
Beste Sunil, onze excuses voor het ongemak. Omdat u zelf de batterij al had laten vervangen, hebben we u 2 dagen later een mooi cadeautje gestuurd. Hopelijk viel het in de smaak :-).
Beste Tijmen, wat rot om dit te vernemen! Wij worden hier zelf ook mee geconfronteerd, was een specifiek horloge, dat heb je af en toe bij dit merk... Wachten of afbestellen is dan de enige optie. En dat weet je niet van te voren. Gelukkig hebben we toch vele mensen met zo'n horloge blij kunnen maken! Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Wel jammer zo'n slecht cijfer.. Hadden we het echt beter kunnen doen?
Beste Willy, wat spijtig dat het door ons verstuurde pakket nog niet bij u is aangekomen! En wat jammer dat u ons meteen een 1 geeft.. Wij vragen onze verzender om uw pakket op te sporen, maar als dit te lang duurt sturen we uiteraard een nieuwe. NB Wij hebben uw telefoon nummer niet maar u kunt ons bellen op +31152129038 voor meer info.
Beste Maria, dat is wel heel raar inderdaad.. onze excuses voor het misverstand. Stuur hem maar terug naar onze winkel, dan wisselen we hem snel om. 1 postzegel erop moet voldoende zijn.
Originele beoordeling
Fijn te horen! Bedankt voor uw reactie.
Fijn te horen! Bedankt voor uw leuke reactie.