Goed geholpen met een prettig resultaat

Ik had een horloge besteld, maar er kwam geen horloge. Na een week of 2 contact opgenomen en ik kreeg antwoord van dhr. Hans Spoolder en hij heeft uitgezocht dat mijn bestelde horloge niet meer leverbaar was. Hij mailde me met de opmerking dat ik ook een prisma horloge kon kiezen. In de prisma-collectie gedoken én gevonden. Na een paar dagen had ik m'n klokkie in huis. Een mooi degelijk horloge, met datumaanduiding én 100 meter waterdicht. Hier kan ik weer jaren mee vooruit.

Snel geleverd, precies het horloge zoals ik het mooi vind.

Ik heb eerdere horloge's gekocht hier en ben meer dan tevreden. Vriendelijk, enthousiast en behulpzaam!

Snel, goede kwaliteit en communicatie

ik kocht een horlogebox en deze beantwoorde volledig aan de voorwaarden, de kwaliteit en afwerking was zeer goed voor de prijs. Ik heb enkele dagen later een 2e besteld.

Bestelling (horloge) was uit voorraad. Na afstemming bij de fabriek besteld. Duurde even, maar hield me op de hoogte. Bij inlevering zag ik een kleien extra verpakking er bij; een mooie en leuke oorbellen als extra. Erg attent.

Snel contact

Vriendelijke en betrouwbare communicatie!

Eenvoudig en snel

Online bestelling geplaatst en in tegenstelling tot andere bedrijven een zeer snelle levering gewaarborgd. Persoonlijk tintje door een handgeschreven groet op de rekening, helemaal top.

Netjes

Goede comunicatie. Korte levertijd. Netjes verpakt. Kortom, een dikke 10 Graag geen spam!

Geen succes

We kregen niet het juiste product en we ontvingen deze niet op de afgesproken dag. Kortom, helaas geen positieve ervaring.

Snelle levering, leuke aanbieding!

Het horloge werd snel geregeld en het was een leuke aanbieding! Netjes verpakt.

Zeer vriendelijk, vlot en goed geholpen

Zeer vriendelijk, vlot en goed geholpen

Perfecte service

Zeer Goed

Alles was zo goed als in orde

Prima in orde. Alleen spijtig dat er geen gebruiksaanwijzing in het Nederlands bij zat.

Snelle beantwoording van vragen

TopDeal, doorgaan zo!

Duidelijk overzicht, veel keus. Snelle en juiste levering voor een redelijke prijs.

Oké

Klokkie netjes afgeleverd

Goeie service

Ik had een hele mooie horloge opbergbox besteld maar deze bleek helaas uitverkocht te zijn. De volgende morgen kreeg ik al direct een mail met een alternatief aangeboden. Ik heb de box inmiddels in mijn bezit en hij is super mooi. Goeie kwaliteit en ruime vakken waar met gemak de grote horloges van mijn zoon in passen.

Vriendelijk, reageert snel op e-mail, servicegericht

Bij het verstellen van het horlogebandje raakte ik een klein busje kwijt. Per mail contact gezocht. Oplossing werd samen met importeur keurig kosteloos gevonden voor juiste maat busje. Hans (& importeur), nogmaals dank voor jullie geduld en wens om tot een oplossing te komen.

Bedrijf is zeer goed per mail bereikbaar, zeer snelle reactie! Top!

Het door mij bestelde horloge, Traser P67 Officer Gun Black was niet op voorraad. Ik werd hiervan keurig op de hoogte gebracht en ik kreeg de keuze om mijn geld terug te krijgen of de geschatte levertijd van ongeveer 2 weken te accepteren. Voor de laatste optie heb ik gekozen en het horloge werd keurig, na ongeveer 2 weken, afgeleverd. Middels mailing werd ik door de heer Hans Spoolder, steeds op de hoogte gehouden. Topbedrijf!

Snelle levering, heldere en korte communicatie, goed product.

We hadden een Bering horloge besteld zijnde een cadeautje, echter de tijd was kort en ik heb er direct een mailtje achteraan gestuurd of dit problemen zou geven. Topdealer speelde er direct op in met een reactie. Zending kwam toch mooi op tijd binnen. Tevens zaten er leuke attenties bij de zending. Prima en betrouwbaar bedrijf.

Goede levering, product slecht

Prima levering, goede service. Scratch remover voor horloge erg slecht. Was ik al een beetje bang voor, maar voor een duur horloge was het de moeite waard om te proberen. Product zal prima werken bij ienimienie kleine krasjes maar bij iets diepere krassen niet. Hoe dan ook niks negatief na de verkoper.

Redelijk

Niet echt snelle levering, geen goede updates m.b.t. levering (bv..T&T code waardoor je een hele dag zit te wachten)

Prima product, supersnelle levering

Zeer tevreden, kom zeker teug!

Ik heb iets besteld en het is keurig geleverd.

Ik had verzuimd het huisnummer op te geven bij mijn adresgegevens. Werd keurig opgebeld om dat alsnog door te geven. Contact was plezierig.

Zeer snelle en correcte levering!

Zeer snelle en correcte levering!

Prima ervaring

Snel geleverd. Prima reactie op vraagje over levering. Horloge is wat kleiner dan verwacht maar ben zeer tevreden over service!

Molslaan 26

2611RM Delft