• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, mooi product. Bestelling 15.12 Levering (in B) volgende ochtend om 9.30 Mede dankzij PostNL... Bericht dat het pakket onderweg was kwam pas daarna in de Inbox... Ongezien...

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles prima geleverd.

Bij de Ferocase Galaxy (en wellicht ook andere horlogekisten) bij de specificaties aangeven wat de omtrek van de kussentjes is. Dan is een betere afstemming op de polsomtrek van de eigenaar mogelijk.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Tijdens de levering goed op de hoogte gehouden. Horloge is netjes op tijd en onbeschadigd bezorgd! Top service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Horloge werd geleverd in vooraf afgesproken tijd.

Het horloge is te groot > bandje te ruim. Ik vemoed dat ik er schakels tussenuit moet halen, maar hoe ik dat moet doen en met welk gereedschap; daar had ik graag hulp bij gekregen.

Pluspunten

Snelle bevestiging van bestelling. Binnen een week in huis. Al eens eerder een product besteld, waarvoor dezelfde goede service werd geboden. En bij bestelling boven een bepaald bedrag ook de keuze uit een gratis extra product, variërend van een eenvoudig doch leuk tweede horloge, horlogegereedschap om bandjes aan te zetten of in te korten, etc. Kortom, een excellente dienstverlening.

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke website. Heldere specificaties. Snelle levering. Reeds drie horloges hier gekocht. Persoonlijk geschreven wens op factuur.

Dit keer geen track and trace. Waardoor bij de eerste bezorging niet thuis.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bij een onjuiste levering van een horlogekist is deze binnen 3 dagen omgeruild voor de juiste horlogekist. Klasse!

Ga zo door!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Klantgericht. Denkt mee. Vlotte communicatie.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed assortiment, keurige prijs, snel verstuurd, goed verpakt. Vriendelijk bovendien!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

geen negatieve punten

geen.Bestelling en levering is correct uitgevoerd.

Pluspunten

Prima communicatie en snel

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vandaag (24-12-16) een TW Steel CB8 gekocht in Delft. Mooie winkel, aardige eigenaar. Top service en een mooi cadeau erbij gekregen (horlogekist). Kom er zeker nog eens terug voor de volgende aanschaf. Kortom gewoon klasse..

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goede informatie en product, snelle levering met tussentijdse updates

nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Betrouwbare service. Je krijgt exact wat je koopt + een leuke, onverwachte extra. Ook een kaartje voor de feestdagen gekregen, wat uiteraard een leuke attentie is.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima toegankelijke website Goede communicatie over voortgang order

Eigenlijk geen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ondanks online toch persoonlijke benadering.

Zorg dat assortiment up to date is om teleurstelling te voorkomen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Strakker communicatie, geen onzin verhaal. Goede prijs en prima afspraak. Heb een ProTrek 7000, een aan te bevelen horloge en zeer betrouwbaar vwb kompas(sen) en altimeter.

Vermeldt aub de bijna onmogelijke bereikbaarheid met de auto, leverde in mijn geval een schriftelijke waarschuwing op voor rijden in een auto-luwe zone (stond onleesbaar op een weggestopt bord). Dit is TopDeal niet aan te rekenen, maar een gewaarschuwd mens ...

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- na een mailtje vrijwel meteen een antwoord - zeer snelle levering (binnen 24 uur in mijn geval) (helaas voldeed het product niet aan mijn verwachtingen, maar daar kan TopWatch natuurlijk niets aan doen) - aan een verzoek voor een retourformulier werd onmiddellijk voldaan - de betaling die ik via Afterpay had willen voldoen werd door TopWatch meteen ingetrokken, waardoor onnodige handelingen werden vermeden. - kortom, een perfecte service!

- zou ze in mijn geval niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en goede service

Jammer dat het gratis cadeau (carbon horlogepincet) stuk was toen het arriveerde

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Supersnelle Levering Goede Verpakking

Molslaan 26

2611RM Delft