Pluspunten
Snelle levering, mooi product. Bestelling 15.12 Levering (in B) volgende ochtend om 9.30 Mede dankzij PostNL... Bericht dat het pakket onderweg was kwam pas daarna in de Inbox... Ongezien...
Pluspunten
Alles prima geleverd.
VerbeterpuntenBij de Ferocase Galaxy (en wellicht ook andere horlogekisten) bij de specificaties aangeven wat de omtrek van de kussentjes is. Dan is een betere afstemming op de polsomtrek van de eigenaar mogelijk.
Pluspunten
Tijdens de levering goed op de hoogte gehouden. Horloge is netjes op tijd en onbeschadigd bezorgd! Top service
Pluspunten
Horloge werd geleverd in vooraf afgesproken tijd.
VerbeterpuntenHet horloge is te groot > bandje te ruim. Ik vemoed dat ik er schakels tussenuit moet halen, maar hoe ik dat moet doen en met welk gereedschap; daar had ik graag hulp bij gekregen.
Bedankt voor de tip; heeft u hier wat aan? http://www.topdealer.nl/metalen-horlogeband-korter-maken
Pluspunten
Snelle bevestiging van bestelling. Binnen een week in huis. Al eens eerder een product besteld, waarvoor dezelfde goede service werd geboden. En bij bestelling boven een bepaald bedrag ook de keuze uit een gratis extra product, variërend van een eenvoudig doch leuk tweede horloge, horlogegereedschap om bandjes aan te zetten of in te korten, etc. Kortom, een excellente dienstverlening.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website. Heldere specificaties. Snelle levering. Reeds drie horloges hier gekocht. Persoonlijk geschreven wens op factuur.
VerbeterpuntenDit keer geen track and trace. Waardoor bij de eerste bezorging niet thuis.
Pluspunten
Bij een onjuiste levering van een horlogekist is deze binnen 3 dagen omgeruild voor de juiste horlogekist. Klasse!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Klantgericht. Denkt mee. Vlotte communicatie.
Pluspunten
Goed assortiment, keurige prijs, snel verstuurd, goed verpakt. Vriendelijk bovendien!
Pluspunten
geen negatieve punten
Verbeterpuntengeen.Bestelling en levering is correct uitgevoerd.
Pluspunten
Prima communicatie en snel
Pluspunten
Vandaag (24-12-16) een TW Steel CB8 gekocht in Delft. Mooie winkel, aardige eigenaar. Top service en een mooi cadeau erbij gekregen (horlogekist). Kom er zeker nog eens terug voor de volgende aanschaf. Kortom gewoon klasse..
Pluspunten
goede informatie en product, snelle levering met tussentijdse updates
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Betrouwbare service. Je krijgt exact wat je koopt + een leuke, onverwachte extra. Ook een kaartje voor de feestdagen gekregen, wat uiteraard een leuke attentie is.
Pluspunten
Prima toegankelijke website Goede communicatie over voortgang order
VerbeterpuntenEigenlijk geen
Pluspunten
Ondanks online toch persoonlijke benadering.
VerbeterpuntenZorg dat assortiment up to date is om teleurstelling te voorkomen.
Pluspunten
Strakker communicatie, geen onzin verhaal. Goede prijs en prima afspraak. Heb een ProTrek 7000, een aan te bevelen horloge en zeer betrouwbaar vwb kompas(sen) en altimeter.
VerbeterpuntenVermeldt aub de bijna onmogelijke bereikbaarheid met de auto, leverde in mijn geval een schriftelijke waarschuwing op voor rijden in een auto-luwe zone (stond onleesbaar op een weggestopt bord). Dit is TopDeal niet aan te rekenen, maar een gewaarschuwd mens ...
Pluspunten
- na een mailtje vrijwel meteen een antwoord - zeer snelle levering (binnen 24 uur in mijn geval) (helaas voldeed het product niet aan mijn verwachtingen, maar daar kan TopWatch natuurlijk niets aan doen) - aan een verzoek voor een retourformulier werd onmiddellijk voldaan - de betaling die ik via Afterpay had willen voldoen werd door TopWatch meteen ingetrokken, waardoor onnodige handelingen werden vermeden. - kortom, een perfecte service!
Verbeterpunten- zou ze in mijn geval niet weten
Pluspunten
snel en goede service
VerbeterpuntenJammer dat het gratis cadeau (carbon horlogepincet) stuk was toen het arriveerde
Goedemiddag, ik zie dat de pincet helaas stuk is aangekomen. We sturen u van de week een nieuwe toe!
Pluspunten
Supersnelle Levering Goede Verpakking