Pluspunten
Snelle levering en goed contanct met de klant
Pluspunten
Uiterst correcte afhandeling, dikke pluim!
Klant informeren als bestelling vertraagd is, na zelf een mail gestuurd te hebben, waarop wel per omgaande reactie kwam (+ punt), de juiste informatie omtrent levertijd ontvangen.
Pluspunten
Goed geregeld.. Op tijd verstuurd.
Pluspunten
- snelle levering ( 2dgn) - product is zeer goed verpakt. - leuk kadootje
Verbeterpunten- feedback via "Mijn Account" is NIET ACTUEEL. Vandaag 9 dagen na mijn bestelling staat er bij "Status" - "In behandeling" terwijl het product 4 dagen geleden geleverd is. - door deze niet actuele feedback heb ik de eerste keer de koerier misgelopen.
Geachte heer Beemer, Excuses voor het ontbreken van de update. Deze week hebben wij in Delft een horlogewinkel geopend. Dit in combinatie met de kerstdrukte, zorgt ervoor dat we wat achterlopen met de berichtgeving. Hou ons zeker scherp; fijne feestdagen!
Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie. Maandagavond laat op de avond besteld, donderdag pakketje geleverd gekregen.
VerbeterpuntenKlein verbeterpuntje: opletten bij verzenden. Ik had een ander leveradres opgegeven, maar er werd geleverd op (mijn) factuuradres.
excuus voor het ongemak; komt door de drukte, maar we zullen er beter op letten!
Pluspunten
Goede communicatie via de mail over de levering. Snelle levering
Pluspunten
Dat het ringhorloge binnen is gekomen...
VerbeterpuntenCommunicatie. Ik moest er zelf achteraan, toen bleek dat mijn bestelling na een week nog niet binnen was.Uiteindelijk heb ik anderhalve week op mijn bestelling moeten wachten......
Pluspunten
Alle
Pluspunten
Site ziet er netjes en overzichtelijk uit.
VerbeterpuntenHet "extra" cadeau en het bestelde horloge werden apart verstuurd en op aparte dagen bezorgd hetgeen mij ontzettend liet schrikken toen ik het eerste pakje open maakte en er slechts een reparatieset in zat. Terwijl ik mijn computer opstartte en mij afvroeg hoe ik kon aantonen dat ik een niet compleet geleverde bestelling had ontvangen, ontdekte ik de handgeschreven aantekening op de factuur dat het om 2 zendingen ging. Voor mij werkte dat dus niet...
Pluspunten
Snel, goed alternatief gekregen voor bestelling die anders langer op zich zou laten wachten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Heeft soms modellen in het assortiment die je niet overal tegenkomt,( tegen redelijke prijzen ) je krijgt "gratis" een keuze uit een handig horloge gereedschapje. artikel netjes ingepakt en tot nu toe geen defecten of verkeerde bezorging
VerbeterpuntenTrack & trace mogelijkheid ontbreekt ? er zijn wisselend soms voordelige artikelen maar soms ook artikelen die elders goedkoper zijn website sloeg 1 x vast tijdens betaal procedure maar is toch allemaal goed gekonen Tip : probeer nog meer betaalbare unieke modellen te leveren. de gratis artikelen misschien wat uitbreiden zodat je na meerdere aankopen niet met 3 x het zelfde schroevendraaiertje zit.
Pluspunten
Levertijd keurig volgens afspraak nagekomen.
VerbeterpuntenKan nog iets goedkoper.