Super gordijnen!

Ik ben heel blij met de gemaakte gordijnen. De levering was vrij snel en het uitpakken van de doos was ook een feestje!

Super goede service en prachtige gordijnen

Goede site, veel keuze en snelle levering. Mijn dochter is helemaal blij ook met alle cadeautjes die ze erbij kreeg

Super mooie verduisterende gordijnen voor een meisje van 8 jaar.

De gordijnen hangen uitstekend! Op de site kun je gemakkelijk alle gegevens invoeren, zoals lengte en breedte. De site is gebruiksvriendelijk. Heb de gordijnen met hangend vervoer laten bezorgen.

Heel mooi!

Ik vond het best spannend om gordijnen op een scherm uit te kiezen en zelf de meting te doen, maar het heeft prima uitgepakt. Misschien zou ik volgende keer toch eerst een staaltje bestellen om de stof te kunnen voelen en de kleur echt goed te kunnen zien. Maar het is goed gegaan: de gordijnen zijn prachtig en ze passen perfect. Het is allemaal zo vlotjes en net verlopen, heel fijn. En mijn dochter was superblij met de attenties die erbij zaten (ik ook), dat hebben jullie heel leuk gedaan. Ik ben zeer tevreden, en zal jullie onthouden voor een volgende gelegenheid. Bedankt!

Passen perfect

Goed gemaakt. Houden zeer goed rekening met patroon! Blij mee!

Goede kwaliteit en snelle aflevering

Heel mooie gordijnen- goede kwaliteit en binnen 2 weken afgeleverd!

Een supervlotte levering en heel blij met het resultaat van onze kindergordijnen. Het cadeautje dat erbij zat was een leuke verrassing!

Mooi

Goede bestelsite en follow up en uitlevering

Ophangen en klaar.!

Degelijk en mooie gordijnen. Kussens waren even vergeten met de eerste levering mee te geven. Maar het leuke er van was dat de kleine man twee x een tot story verassing had voor zijn kamer. Door een menselijke foutje een kind twee x gelukkig. Prima opgelost.! Contact via app zelfs in de avond top service.!

Mooie gordijnen, juiste maat.

Mijn zoontje is fan van PSV. Nergens gordijnen te vinden van deze club. Behalve bij kindergordijnen.nl. Super tevreden ermee. Juiste maat, netjes bezorgd. Zien er echt goed uit. Een echte aanrader.

Uitstekend! Mooi gordijnen snelle service

Er mooie gordijnen. Snelle en vriendelijke service. Zelfs wat leuke cadeautjes erbij voor beide kinderen.

Leuke designs om uit te kiezen. Goede instructie voor het meten. Tijdens de afhandeling (bestelling, atelier, verzending) krijg je steeds een update van de status.

Goede kwaliteit en top service

Gordijnen voor de kinderkamer zijn van prachtige kwaliteit, netjes afgewerkt. Ook de service is erg attent. Aanrader!

Kwalitatief hoogwaardige gordijnen en afspraken worden goed nagekomen

Onze gordijnen zijn binnen de levertijd middels hangend vervoer bezorgd. De kwaliteit van de kindergordijnen en hierin vastgenaaide verduisteringsgordijnen zijn hoog. Het naaiwerk ziet er netjes en professioneel uit. We zijn erg tevreden.

Echt super!

Ik had een 2 staaltjes PSV gordijn besteld om een mondkapje van te maken voor mijn man als hij met de taxi naar de dagbesteding gaat. Na een vraag over de grote van het staaltje en de uitleg waarom ik die nodig had, kreeg ik alsnog een flink staaltje van de stof opgestuurd. Nu kan ik meerdere mondkapjes maken voor mijn man. Echt super van ze!

Mooie kindergordijnen, prima service!

De gordijnen zijn prachtig gemaakt, en zo leuk dat er een verrassing voor mijn kleinkind was meegestuurd. Dank je wel!

Prachtige kindergordijnen

We hebben prachtige op maat gemaakte kindergordijnen in licht blauw ontvangen. Een mooie en kwalitatieve stof, netjes afgewerkt en in de juiste maat gebracht, goed op de hoogte gebracht van de levering en netjes thuis bezorgd. Top service!

Goede kwaliteit en hele goede service!

Handige website, helemaal tevreden met de mooie gordijnen en een super leuke verrassing voor de kinderen bij de levering. Dank!!

Goede en snelle service en leuke gordijnen

Mijn dochtertje stond te juichen toen haar gordijnen werden afgeleverd. Ze is heel blij met haar Shaun het schaap gordijnen. De bestelling werd ook nog eens snel verwerkt.

Super service en top kwaliteit

Snelle levering, duidelijk status updates en track and trace info. Daarnaast heb ik op voorhand goed advies over de maten ed gekregen. Proef staal is ook erg fijn om te ontvangen. Kwaliteit van de stof is prachtig. En tot slot, wat een ontzettend lieve verrassing werd erbij geleverd!

Snel en netjes geleverd

Gordijnen zijn mooi en netjes gemaakt. Levering was netjes binnen 3 weken zoals vermeld op de website. Communicatie via whatsapp verliep uitstekend. Volgende gordijnen bestel ik hier weer 👍

Vlotte en snelle correcte service met een leuk extra voor de kindjes!

S avonds besteld en gedacht aan een levertermijn van 2 weken. Twee weken later werden de gordijnen reeds geleverd, net verpakt, mooi op maat ! Een verrassing voor de kids viel hier in goede aarde!

Goede kwaliteit en snelle service

Goede kwaliteit en snelle service

Prima gordijnen

Al twee keer besteld en twee keer perfecte gordijnen ontvangen. Na je bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling: Wanneer de stof bij het atelier is, wanneer de girdijnen gereed zijn, wanneer ze verstuurd worden ect.. Ik raad kindergirdijnen.nl zeker aan hij iedereen die een kindergordijn zoekt!

Super !

Snelle, fijne service