Pluspunten

Goede informatie over de status van de bestelling. Gordijnen van goede kwaliteit, geleverd binnen de gestelde termijn.

Pluspunten

Heldere communicatie, snelle levering, mooi product!

Pluspunten

Ik had de gordijnen te kort besteld, ze hebben heel fijn meegedacht en ik kreeg de nieuwe gordijnen voor de kostprijs, super!

Pluspunten

Contact van begin af aan heel fijn en servicegericht. Heel goed bereikbaar ook, wat echt een plus is voor een webwinkel. Verder prachtige gordijnen (inbetweens) geleverd, mooie stof, perfect gemaakt, zorgvuldig geleverd.

Pluspunten

Zeer tevreden , prachtige gordijnen netjes verzorgd

Pluspunten

Correcte afwerking van order en goede kwaliteit gordijnen

Vervoersbedrijf had tot twee maal toe de gordijnen in de opslag laten liggen. Andere bezorgservice?

Pluspunten

Snelle antwoorden

Pluspunten

Mooie kwaliteit en zeer veel keuze! En heel lief dat er allemaal leuke cadeautjes bij de gordijnen zaten!

Wellicht een idee om ook gordijnroedes/rails te verkopen? Wat bij de bouwmarkt te koop is, is echt rotzooi en het zou een mooi totaalpakket zijn!

Pluspunten

mijn gordijntjes zijn zeer mooi

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, leuke extra kadootjes in de doos, snelle bezorging, en uiteraard een goed product!

Pluspunten

Gordijnen zijn keurig genaaid. Heel netjes verzonden. Heel prettig telefonisch contact, heel persoonlijk. Bedankt voor de mooie kussentjes en de kadootjes voor de kinderen.

Pluspunten

Goed geinformeerd en snelle levering. Daarnaast vonden we de extra verassing ook erg leuk en attent.

Pluspunten

Duidelijke instructie over het meten van gordijnen. Snelle afhandeling/levering. Leuke, mooie gordijnen. Leuk dat er een gratis kussen van dezelfde stof werd meegestuurd.

Pluspunten

Opbrengst van knipstaal gaat naar Kika. Snelle levering. Tussentijds goed op de hoogte gehouden per mail. Fabrieksfout snel en professioneel opgelost. Erg klantvriendelijk! Galaxy gordijn: super mooi design en goede kwaliteit. Eenvoudig, makkelijk en duidelijk online bestelproces.

Pluspunten

Leveren snel en we kregen een kussen, badspeeltjes en slabbetje kado.

Was wel erg prijzig.

Pluspunten

Het invoeren van alle maten, etc. was zeer duidelijk. De kwaliteit van de gordijnen is schitterend, keurig op maat en binnen 3 weken na bestelling geleverd en ze staan prachtig op onze kinderkamer. We zijn zeer tevreden!

Pluspunten

Snelle service, goede prijzen, communicatie is uitstekend, gordijnen zijn keurig gemaakt en kwamen ongekreukt en zorgvuldig verpakt in de doos aan. Overtrof mijn verwachting.

Meer foto's van de stof in detail + informatie. En ook hoe ze hangen in een kamer. Je moet nu een best prijzig produkt kopen van een klein fototje.

Pluspunten

Heel snelle respons Snelle levering zoals beloofd Leuke extras bij de bestelling

Sommige gordijnen staan er dubbel op de website

Pluspunten

Snel reactie van de klantendienst Het op de hoogte houden van je bestelling Website is overzichtelijk en duidelijk Uitstekende kwaliteit van de gordijnen Mooi afgewerkt Leuke attentie voor de kindjes

Schroefjes meegeven bij de rolgordijnen voor de bevestiging

Pluspunten

+1 ervaring Verrassende extra's geleverd bij de bestelling

Pluspunten

Breed assortiment. Snelle levering. Keurig afgewerkte gordijnen. Goed klantadvies. En een kussentje als bonus.

Onze eerste keus bleek niet meer leverbaar. Eigenlijk zou die stof dan niet op de website horen te staan. Wel goed en snel opgelost.

Pluspunten

Makkelijk en snel contact Goede klantenservice Nette afwerking

Eerste keus was niet (meer) leverbaar

Pluspunten

Super service, snelle reactie op vragen.

Pluspunten

snelle levering, snelle reactie op mails

webwinkel is niet helemaal overzichtelijk + dezelfde producten komen volgens mij meedere keren voor

Pluspunten

Ruime keuze. Snelle en goede service. En belangrijkste: hele mooie gordijnen

Pakketservicedienst die was gekozen was iets minder. Ze kwamen niet op het aangegeven tijdstip en daardoor bezorger gemist. Nieuwe afspraak kon pas twee werkdagen later. Gelukkig mocht ik het pakje ophalen en hadden ik de gordijnen alsnog snel

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen