Pluspunten

Website zeer gebruiksvriendelijk

Pluspunten

Zeer snelle en correcte uitvoering.

Pluspunten

Veel keuze, snelle en klantvriendelijke afhandeling. Pro-actieve klantgerichtheid als er een bepaalde stof niet meer voldoende blijkt te zijn. Prachtige kwaliteit gordijnen en super super leuke attenties bij de levering, wat een feest om het geleverd te krijgen!

Pluspunten

-veel keus -nette service -goed product

Wat ik verwarrend vond: ik had bewust verduisterende gordijnen uitgezocht, maar toen ik de maten invoerde ect stond er dat ze niet geheel verduisterend zouden zijn en moest ik kiezen of ik nog extra verduistering wilde aanbrengen. (dit heb ik uiteindelijk niet gedaan en ik ben heel tevreden over de mate van verduistering.)

Pluspunten

Netjes en snel geleverd, met als verassing een kussentje met de zelfde stof.

Pluspunten

Erg goed gemaakt! Mooie stoffen en ruime keuze Bedankt voor het gratis kussen

Pluspunten

Snelle levering; goede kwaliteit; leuke attentie passend bij de bestelling

Pluspunten

De gordijnen waren snel klaar. Heel fijn dat je iedere keer een update kreeg over je bestelling. Onze gordijnen zien er prachtig uit! Zijn er blij mee.

Pluspunten

Website meer filters bouwen zodat er nog gestructureerder gezocht kan worden naar specifieke wensen

Pluspunten

Hele mooie gordijnen geleverd gekregen! Goede kwaliteit. Snel, kortom prima!

Pluspunten

Wat een geweldige website is dit! Dit had ik eerder moeten weten. Een half jaar geleden lopen tobben met online stof kopen, op de markt aan moeten vullen met verduisteringsstof, na veel gedoe eindelijk een naaister weten te vinden en vervolgens heen en weer rijden om stof te brengen en gordijnen op te halen. En hier alles-in-1 en zo duidelijk! Ik ben een leek dus heb dat nodig, ideaal. Een kind kan de was doen.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over Kindergordijnen.nl. Het gordijn voor de babykamer werd ontzettend snel geleverd en in het bezorgde pakket zat ook nog een bijpassend kussentje! Dat was een erg leuke verrassing.

Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

Zeer snelle levering, prachtige gordijnen, mooier dan op afdeling te zien was. Tevens nog gratis kussen bijgeleverd. Erg gelukkige dochter!

Pluspunten

-Je wordt goed op de hoogte gehouden van het productieproces en de levering. - Snel antwoord bij vragen - Leuke extraatjes in de doos bij de levering

Pluspunten

De Gordijnenwinkel heeft mij heel fijn geholpen door 3 koordjes op te sturen die ik nodig heb om een vouwgordijn te repareren. Wat een service, ik hoef niets te betalen. Hartstikke bedankt!

Pluspunten

constante update over de voortgang van de productie en levering

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie en zorgvuldig verpakt!

Pluspunten

Ze geven informatie over de status van de zending Is erg fijn om dat te horen

Pluspunten

Mooie duidelijke website. Direct antwoord bij vragen.

Pluspunten

We hebben veel gezocht maar kwamen telkens weer op jullie site. Wat hebben jullie hele mooie kindergordijnen! Er hangen nu "sneller dan verwacht" de meest prachtige gordijnen op de beide kinderkamers. Bij deze bedankt voor de goede service! Fam. Kroezen

Pluspunten

Mooie stoffen, mogelijkheid om knipstalen te bestellen en opbrengst die naar kika gaat.

Communicatie verbeteren. Andere knipstalen gekregen dan besteld, maar zonder uitleg. Email ontvangen bij ontvangst stof en tijdsduur nog 2 weken, echter veel vroeger ontvangen. Beetje vreemd.

Pluspunten

Mooie stoffen! Veel keus!

Pluspunten

zeer vlug met antwoorden op vragen zelfs in het weekens

Pluspunten

Je krijgt wat je bestelt. Levering volgens aangegeven deadline. Geen verrassingen. Extraatje erbij: kussen in zelfde stof als gordijnen.

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen