Pluspunten

Duidelijke site, bestelling prima verlopen. Gordijnen zijn ook dit keer erg mooi gemaakt! Tevreden :)

Pluspunten

duidelijke website, goede communicatie, snelle levering en ook zeer goede service na dat de gordijnen korter bleken te vallen dan gewenst.

Pluspunten

Ruime keuze aan stoffen voor de kinderkamer. Handig om een test-stofje te kunnen bestellen! Dit vind ik zeker aan te raden, sommige kleuren zijn op foto toch iets feller dan in het echt. Mooi afgewerkte gordijnen, goed verduisterend en makkelijk op te hangen. Ook leuk zijn de mails die je krijgt over de status van je bestelling en de extra'tjes die erbij komen (de kinderen zijn heel blij met hun bijpassende kussens!).

Pluspunten

Groot assortiment. mooie website. Duidelijke prijzen.

De band in de bovenzijde waaraan de haakjes vast zitten zou wat stugger mogen zijn. Nu vouwt de band zich niet altijd mooi terug en blijft die gedraaid onder de rails zitten. Voor de kussentjes hadden ze wat beter kunnen opletten dat de patroontjes mooier zouden uitkomen. Nu staan ze er een beetje half op en dat had niet gehoeven. Mooie stof. De verduistering achter de gordijnen werkt heel goed.

Pluspunten

Goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces. Bezorging ook goed en mooie gordijnen!!! Ik was het eerste bezorgmoment niet thuis. De bezorger had zijn telefoonnummer achter gelaten, even een berichtje gestuurd met wanneer ik thuis was en de dag erna stonden ze al om half 10 voor de deur. Tevens zat er een gratis kussentje bij! En een badeendje, altijd leuk.

NIks, helemaal tevreden.

Pluspunten

Snelle services, veel kindergordijnen en mooie kwaliteit stoffen! Het is zelfs zo goed bevallen, dat ik voor de rest van de verdieping ook de gordijnen via jullie website heb besteld.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Het meten en invullen van de gegevens wijst zichzelf uit. Ruime keuze aan stoffen.

Het is niet echt goedkoop (ook niet heel duur). Misschien iets meer foto's van stoffen echt als gordijnen verwerkt, dat is prettiger dan alleen een foto van een deel van de stof.

Pluspunten

De manier waarop mee gedacht word met de klant. De communicatie naar klant met name de mate waarop je op de hoogte gehouden word over het het met je bestelling staat. Echt top!

Laat ook voorbeelden zien hoe het eindproduct er uit komt te zien met de ingegeven gegevens van bestelling voor betere indicatie ivm patronen enz.

Pluspunten

Zeer goede service. We werden erg goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling.

nvt

Pluspunten

Persoonlijk

Kwam niet tot bestellen

Pluspunten

We hadden fout besteld en dat werd door dit bedrijf tot grote tevredenheid hersteld vandaag de gordijnen opgehangen. Ze hangen prachtig. Prachtig gemaakt en perfecte kwaliteit. Het is het vele geld dik waard. En er zat ook nog een kussentje van dezelfde stof bij. Geweldig en hartelijk dank daarvoor

Pluspunten

Duidelijke statusupdates. Duidelijke website en bestelproces. Ook nog wat kleine attenties gekregen bij de bestelling. Helemaal top!

Pluspunten

Goede afwerking van het product. En als verrassing een kussen van dezelfde stof.

Pluspunten

mooi op tijd geleverd, compleet, mooi materiaal

Pluspunten

Prachtige gordijnen en netjes afgewerkt. De gordijnen werden op tijd bezorgd met wat extra cadeautjes!

Geen.

Pluspunten

Snelle reactie Prettig mail contact Duidelijk ZEER ATTENT!! kregen bij onze gordijntjes (safari print) een dierenboekje en nog wat dingetjes gratis bij. Echt leuk.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit, goede service

Pluspunten

Ruime keuze

We hebben gordijnen ontvangen van verkeerde bestelling, van iemand die in de buurt een bestelling had gedaan.

Pluspunten

Mooie website, en een snelle reactie op je vragen via de mail. Maar ook werden we enorm verrast door de inhoud van onze doos toen we hem opende. Want naast de gordijnen zat er ook nog een kussentje van de zelfde stof in, voor onze tweeling beide ene groei meter, bad eendje en magisch doekje, enorm aardig! Ook word je via de mail goed op de hoogte gehouden van de stand van je bestelling, ook erg fijn.

Misschien wat zeurderig, maar ik vind het jammer dat je over zo'n flink bedrag aan gordijnen dan nog verzendkosten moet betalen, Maar verder qua service enz niets aan te merken,

Pluspunten

- goede communicatie - duidelijke website - veel keus

Pluspunten

Wij werden heel erg goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Het product was op tijd in huis en ziet er geweldig uit! Op emails/vragen wordt supersnel gereageerd.

Pluspunten

Goede informatie, kwaliteit en extra's. Het is niet goedkoop maar het is het wel waard.

Pluspunten

Goeie service en snelle service binnen een week in huis helemaal top

Geen vooral zo door gaan

Pluspunten

Makkelijke website Mooie producten Goede informatie van koop tot aflevering Fijn dat je ook kunt zien hoe de gordijnen gemaakt worden

Eigenlijk geen. Klein puntje misschien dat het fijn zou zijn als je stalen aan kunt vragen per gordijn zonder dat je de naam hoeft te onthouden. Dus bij het gordijn zelf misschien

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen