12 kg, caracroc senior brokken. Bestelling werd snel geleverd en product is als omschreven.
Wederom communicatie is zeer goed. Katten speeltjes die altijd bij zitten leuk voor de katten, maar ook zeker leuk voor het baasje. En korting bon die bij zit is altijd handig!
Snel en makkelijk bestellen, goed producten.
Goede producten voor een goede prijs,en keurige snelle verzending.
Als ik bestel, wordt het de volgende dag geleverd. Top
Correcte levering en goed product
Alles prima in orde
Een fijne makkelijke site, alles te vinden. Bestelling verloopt goed. Leuk en bedankt dat er altijd iets lekkers in de doos zit. Onze hond geniet er dan van.
Net als hierboven beschreven. Ik ben erg tevreden.
Mijn bestelling komt heel snel, binnen 1,5 dag. En wat ik echt zo attent vind is het kleine kadootje wat in elke zending meekomt!! Mijn katten zijn altijd blij met het nieuwe speeltje en ik vind het zo vriendelijk dat dit erbij wordt gegeven. Dit kleine gebaar is voor mij de reden dat ik bij jullie blijf bestellen!! Niet voor de hebberigheid maar jullie laten zien dat jullie begrijpen wat de dieren voor ons betekenen!!
Zoals aangegeven, site goed en prijs is scherp. Levering snel dus allemaal goed.
Snelle levering.
Hondenvoer is prima en goed
Super snelle levering!
Ik koop alleen bij deze dierenwinkel. Snelle levering en de bestelling klopt altijd. Als er iets niet te leveren is, krijg ik een telefoontje en dan is er zeker een alternatief
Snel en foutloos bezorgd. Prijs kn nog wat scherper.
Ideaal, niet zoeken naar graanvrij voer! In een paar klikken besteld. Altijd korting en de poes krijgt elke keer een leuk kadootje. Nu nog de kattenbakvulling die wij gebruiken..dan hoef ik helemaal niet meer te zoeken/elders te bestellen.
Dierenspeciaalzaak in ons dorp leveren niet meer het merk waar mijn hond het goed op doet. Huisdierenbazaar leverd dit merk wel en hanteert de juiste prijs. Zonder bezorgkosten en 5% korting +volgende dag geleverd. Ik ben zeer tevreden.
Ik bestel hier hondenvoer Casa Fera, gemakkelijk en snel, de volgende dag al in huis.
Zeer tevreden!
Ik was opzoek naar het beste droogvoer voor mijn kat. Snel gevonden en voor een heel fijne prijs.
Makkelijk bestellen via knop vorige bestelling, en snelle reactie op m n bericht. Bedankt voor de twee hondesnoepjes, honden helemaal blij.
Correkt en klant vriendelijk goed service naar de klant toe en heel overzichtelijk van levering met andere woorden heel tevreden!!
Goed voor elkaar, binnen een dag is het voer in huis, met een extra snoepje voor de hond. En bij een account ook elke keer een code met 5% korting
Huisdierenbazaar is een dierenspeciaalzaak en webshop uit het Pittoreske De Rijp. In ons assortiment vindt u duizenden producten voor huisdieren. Kwaliteit, service, advies en een snelle verzending staan bij ons hoog in het vaandel. Ons team staat voor u klaar! Team Huisdierenbazaar