Beste Geartsje, Bedankt voor de beoordeling en de feedback. Wij hebben het pakket ruim op tijd verstuurd, maar helaas is deze bij UPS zoekgeraakt. Erg vervelend dat uw order hierdoor vertraging heeft opgelopen. Onze excuses! Fijn om te horen dat de pennen in de smaak vallen. Heel veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Esther, Wat fijn om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over onze producten en service. Heel veel plezier met de groeipapier kaartjes en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Melanie, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat alles goed en naar verwachting is verlopen. Wij helpen u graag nogmaals met het leveren van prachtig bedrukte relatiegeschenken. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goedemiddag Lisanne, Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goedendag Sarah, Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling, daar zijn we trots op. Wij waarderen het dat u ons bij anderen aan zult bevelen. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goedendag Martin, Fantastisch dat u voor ons de tijd genomen heeft om ons, onze service en product te beoordelen. Dat waarderen wij heel erg. Wij staan graag voor u klaar voor al uw relatiegeschenken! Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goedemiddag Dean, Wat heeft u ons een mooie beoordeling gegeven, dank u wel. Ook met dit cijfer zijn we erg blij. Wij wensen u veel plezier met de prachtige bedrukte Doppers. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Beste Tessa, Bedankt voor deze prachtige beoordeling en het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn erg blij dat wij voor jullie deze prachtige doppers mochten leveren. Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goedemiddag Guido, Bedankt voor deze mooie beoordeling en het prachtige cijfer. Wij vonden het erg fijn om u met deze spoedorder te helpen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Beste Andre, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn dat u ons ook zult aanbevelen bij anderen. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goedemorgen Milou, Bedankt voor deze mooie review met een prachtig cijfer! Wij zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service en met onze artikelen. Heel veel plezier toegewenst met de prachtige schorten van gerecycled katoen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goedemorgen Amy, Wat een mooie recensie. Hartelijk dank hiervoor! Persoonlijk en snel contact dat zijn erg belangrijke onderdelen voor ons. Wij zijn er erg blij mee dat u deze positieve ervaring bij ons heeft opgedaan. We zien u dan ook graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Beste L., Wat een mooie recensie, daar zijn wij heel blij mee. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze service en we zijn des te blijer als we zulke goede feedback ontvangen. Nogmaals bedankt! Heel veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Margreeth, Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over onze service. Heel veel plezier met de groeipapier boekenleggers en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Vin, Bedankt voor deze geweldige beoordeling. Heel veel plezier met het groeipapier en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Reijer Floor, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Veel plezier met de producten en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Van der Plas MKT, Bedankt voor de beoordeling en de feedback. Vervelend dat jullie zelf het initiatief moesten nemen bij de communicatie rondom de levering. Onze excuses daarvoor. We zullen dit in het vervolg beter oppakken. In ieder geval veel plezier met de producten! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Dear Eleni, Thank you very much for this fantastic review. We're happy to hear that you are very satisfied. Looking forward to helping you again some time! Kind regards, Jeanine | Greengiving
Beste Tuur, Bedankt voor deze mooie review! Veel plezier met de Doppers en graag helpen we je een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Linde, Bedankt voor je beoordeling en feedback. We zullen dit intern even bespreken. Goed om te horen dat je over het verdere proces tevreden bent! Veel plezier met het groeipapier en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Nicole, Bedankt voor deze fantastische review, goed om te horen! Graag helpen we jullie een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Anne-Marie, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid was. Veel plezier met de pennen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Ingrid, Bedankt voor je review, dit horen wij graag :) Veel plezier met de spellen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Sylvia, Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling, daar zijn we heel blij mee. Veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Eddie, Bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en producten. Graag helpen we je een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.