Originele beoordeling
Beste Erik jan, Bedankt voor deze mooie review! Veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Lucia, Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat de boekjes helemaal naar wens zijn. Heel veel plezier ermee en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Anneke, Mede namens Joanne ontzettend bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Heel veel plezier met de powerbanks en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Een 10, daar doen we het voor! Heel erg bedankt voor deze mooie review. Heel veel plezier met de Doppers en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Jos, Bedankt voor de mooie review! Fijn dat jullie tevreden zijn over onze service. Heel veel plezier met jullie aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Caroline, Bedankt voor uw beoordeling en feedback! Het is inderdaad wel mogelijk om bij ons met facturen te werken. In het bestelproces bij de betaling kiest u dan voor de onderste optie: 'Op rekening'. Hopelijk gaat het hiermee een volgende keer wel lukken. Wat vervelend dat het stikwerk wat minder goed was dan de vorige keer. We houden dit in de gaten en zullen dit bespreken met onze leverancier. Met vriendelijke groet, Jeanine
Beste Leonie, Bedankt voor de mooie review. Fijn dat jullie tevreden zijn over de kwaliteit! Wat betreft uw feedback, dit zullen we opnemen met onze leverancier. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Stichting AAP, Bedankt voor deze review en de mooie woorden! Ontzettend fijn en leuk om dit te horen. We wensen jullie veel plezier met de producten en we helpen jullie graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Manon, Mede namens Job ontzettend bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Heel veel plezier met de bloempotjes en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Leonie, Hartelijk dank voor deze review en de aanbeveling. Veel plezier met de zandlopers en graag helpen we u een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Sjors, Een tien, daar gaan we voor! Ontzettend bedankt voor deze mooie review. Veel plezier met het groeipapier en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Esmee, Bedankt voor de review en de aanbeveling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en producten. Veel plezier met de tassen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Cora, Bedankt voor deze mooie review! Veel plezier met de producten en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Liesbeth, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag helpen we u een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Iris, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de Doppers en onze service! De beste wensen voor het nieuwe jaar en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Rikje, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We begrijpen dat u het jammer vindt dat het logo er niet op gedrukt kon worden. Alleen hebben wij echt vectorbestanden van goede kwaliteit nodig, anders heeft dat effect op de bedrukking. En dat zou natuurlijk jammer zijn! In ieder geval veel plezier met de pennen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Benoît, Bedankt voor deze mooie review. Veel plezier met het groeipapier en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Gastenhook, Bedankt voor deze review, erg fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad bij ons. Veel plezier met de flessen en graag helpen we u een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Raymond, Bedankt voor deze beoordeling. Nogmaals onze excuses voor de dingen die mis zijn gelopen, fijn dat het naar tevredenheid is opgelost! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Originele beoordeling
Beste Tom, Bedankt voor deze review. Heel veel plezier met de tassen en graag tot een volgende keer. Fijne feestdagen! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Gerald, Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat jullie zo positief zijn over de Tony repen met wikkel. Fijne feestdagen en graag tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Anketien, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, zijn we erg blij mee! Veel plezier met het groeipapier en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.