Pluspunten
Hele fijne informatie telefonisch van personeel
VerbeterpuntenSlechte communicatie over levering die dag later pas kwam. Bij levering geen tijd om te checken of alles er is. Bestelling wordt gedropt en chauffeur is weg.
Pluspunten
snelle en duidelijke communicatie, er waren 2 artikels niet meegeleverd maar dat is snel nagestuurd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Pluspunten
duidelijke communicatie goede service en kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer vlotte opvolging van de bestelling
VerbeterpuntenDoor het vervoer waren er deel van de potjes beschadigd en niet meer bruikbaar als tractatie.
Pluspunten
Een dikke 10! Ik zou niet weten waar het beter kan. Vlot, goed, flexibel, korte lijntjes, mooie tassen!
Pluspunten
Snel en Correct in uitvoering offerte. Communicatie zeer tevreden en meedenkend. Correcte aflevering, kortom zeer profecioneel. Ga zo door.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levertijd. Makkelijk bereikbaar voor overleg.
VerbeterpuntenIk bergijp dat door de druktechniek het logo niet groter kon op de Dopper Fles. Mogelijk andere druktechniek overwegen, want ik heb elders gezien dat het wel kan
Pluspunten
Alles ging precies zoals ik verwacht had.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en alles ziet er keurig uit.
VerbeterpuntenInterne communicatie tussen ontwerp en verkoopafdeling kan een stuk beter.
Pluspunten
Heel snel, vriendelijk. Erg behulpzaam en flexibel.
VerbeterpuntenMeer originele artikelen
Pluspunten
Snelle handeling, duidelijke communicatie en uitermate goed op tijd!
Pluspunten
Denke mee.
VerbeterpuntenGeen.
juistere informatie op de website, de tijd die erop staat is veel langer omdat er niet staat: vanaf bevestiging, dus als de firma 10 dagen wacht met de drukproef te sturen, zouden er gewoon 10 dagen bijkomen.
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR