Pluspunten
snelle reactie op vragen drukproef heel snel ontvangen snelle levering na opdracht
Pluspunten
Fout gemaakt bij bestelling, maar netjes opgelost en ervoor gezorgd dat wij er niet door in de problemen kwamen.
VerbeterpuntenCommunicatie in eerste instantie over drukproef verliep niet soepel (op website aangevraagd bij product, vervolgens mail 'over welk product gaat het?')
Pluspunten
Mooie materialen; er werd goed geluisterd naar mijn wensen; vlotte levering.
VerbeterpuntenDe eerste offerte gaf mij niet meer informatie, dan wat ik al op de site had gezien.
Pluspunten
Appels waren heerlijk en vonden gretig aftrek.
VerbeterpuntenDrie dagen eerder dan afgesproken werden de appels geleverd. Dus op de afgesproken dag overal naar appels gezocht die niemand kon vinden. Die dag kwam er weer een koerier die niet wist hoeveel appels hij bij zich had. Toen gebeld en bleek dat de eerste koerier appels weer had meegenomen. Levering ging dus tamelijk rommelig.
Pluspunten
altijd snelle hulp
VerbeterpuntenBij de wit bedrukte tassen zaten er wat grijs viezig tassen bij. Als of ze op de grond lagen. Niet zo netjes als je deze op een beurs weg geeft.
Pluspunten
Fijne en redelijk snelle samenwerking en communicatie.
VerbeterpuntenEén contactpersoon zou fijn zijn.
Pluspunten
Prima communicatie Scherpe prijzen Snelle leveringen
Duidelijker communiceren over levertijd
Pluspunten
Snelle, goede communicatie. Lage prijs. Goede kwaliteit, de logo's zijn scherp en kunnen niet makkelijk van de dopper worden afgekrabd. Snelle levering.
VerbeterpuntenIk heb een ander afleveradres dan het factuuradres opgegeven. Op de orderbevestiging stond 2x het factuuradres. Ik heb gemaild dat dat niet klopte, het zou worden aangepast. Vervolgens is toch op het factuuradres geleverd. Dat vind ik nogal slordig. Vandaar mijn lagere beoordelingen op "betrouwbaarheid" en "afspraken nakomen". Verder ben ik zeer tevreden!
Pluspunten
Pluspunten
Alles positief
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Jullie zijn super snel en altijd behulpzaam, ook loopt er iets een keer niet goed gaan jullie dit meteen oplossen! Echt top!
VerbeterpuntenAltijd alle kosten vermelden als iets aangevraagd wordt en alle vragen beantwoorden die in de e-mail staan
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam en adequate service. Snelle levering en het meedenken voor het beste resultaat is een dikke plus!!
Pluspunten
Zeer Betrouwbaar, goede kwaliteit en oog voor een beter milieu!
Verbeterpuntengeen
2 Anthonie Fokkerstraat