Pluspunten
Eigenlijk was alles uitmuntend geregeld!!
Pluspunten
Goede kwaliteit/service
Pluspunten
Vlotte communicatie. Mee denken in functie van klant.
Pluspunten
Super service, duidelijke communicatie en meedenken met de klant
Pluspunten
Prima service, zelfs bij een zeer late bestelling! Dank je wel. Absolute meerwaarde : ecologische producten.
Pluspunten
snelle reactie via mail.
Verbeterpuntenzie mail: altijd een sample sturen.
Pluspunten
Snelle reactive en snelle levering
Ik heb voor mijn bedrijf een 30-tal doppers met logo besteld. Graag had ik het logo groter op de dop gehad, maar volgens de jongeman aan de telefoon (ben even zijn naam kwijt) was dit niet mogelijk. Ik begrijp dat niet, want inmiddels zie ik ze o.a. van Philadelphia (zorginstelling) en dat logo is veel groter gedrukt. Ik vind dat wel heel jammer, want dat van majoradvies is nu wel erg klein geworden :( Maar sommigen vinden dat juist subtiel. Hm.. Vriendelijke groet, Jorrit Stellema
Pluspunten
Goed product en snel geleverd
Verbeterpunten?
Pluspunten
Fantastische service. Niets te klagen!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer flexibele instelling en snel kunnen schakelen zorgde voor geslaagde actie op zeer korte termijn. Prima verpakking, goede appels en strakke verzending!
VerbeterpuntenAppels kwamen uit Tirol. Misschien een lokaal product gebruiken om het nog ´groener´ te maken?
Pluspunten
eerder geleverd dan in eerste instantie gecommuniceerd, fijn! Tevreden met product wat geleverd is
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR