Pluspunten
heel vriendelijke behulpzame mensen aan de telefoon !
Verbeterpuntenkijken naar minder afval
Pluspunten
flexibel en betrouwbaar
Pluspunten
Zijn duidelijk in wat ze gaan leveren en hebben duidelijke specificaties.
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenNeem het veranderen van de afbeelding naar een vectorbestand in jullie service ,en laat het de klant niet zelf doen. het is mij zelf met toeval gelukt door iemand die een itc bedrijf heeft, anders was het me niet gelukt!
Pluspunten
Levering later dan afgesproken was beloofd, vervolgens eerder binnen en nog precies.
VerbeterpuntenCommunicatie verbeteren. Specifiek meerdere malen gevraagd om de leverdatum over de mail. Pas na bellen hierop mondelijk reactie
Pluspunten
stipte opvolging correct nakomen van afspraken servicegericht
Pluspunten
Erg snelle levering!
VerbeterpuntenIk heb een aanvraag gedaan voor een bedrukking op het potje, er werd aangegeven dat er dan een proefdruk werd gemaakt en die werd toegestuurd via de email. Alleen het bestand zag er erg onprofessioneel uit, daardoor hebben wij gekozen om het zonder bedrukking te doen (dat was trouwens goed geregeld). Ik denk dat het slim is als jullie dit professioneler aanpakken zodat meer mensen geprikkeld worden om met bedrukking te bestellen.
Pluspunten
VerbeterpuntenGraag producten beter nakijken voordat ze opgestuurd worden. wij kregen producten toegestuurd met reclame van een ander bedrijf erop.
Pluspunten
Supersnelle opvolging en levering van product inclusief goede nazorg omtrent levering.
VerbeterpuntenNa de eerste offerteaanvraag ben ik niet gebeld maar heb ik zelf initiatief genomen; wellicht aandacht besteden aan eerste opvolging bij aanvragen van nieuwe prospects.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Korte communicatielijnen Denken mee Snelle levering
VerbeterpuntenWanneer je het telefoonnummer belt dat op de site staat, krijg je iemand aan de lijn die moet doorverbinden. Deze persoon komt wat onprofessioneel over, is toch de 1e indruk die je krijgt. Vervolgens krijg je iemand aan de lijn die gaat over het product waarvoor je belt en dan komt het weer goed.
Pluspunten
Afspraken zijn nagekomen en er werden monsters opgestuurd op verzoek
VerbeterpuntenPrijzen aanpassen voor resellers zodat ik mijn klanten naar jullie site kan verwijzen als ze op zoek zijn naar promotiemateriaal en ook onder resellers af en toe wat leuke items verdelen, zodat deze gepromoot kunnen worden. Het "groene" principe van dit bedrijf kan mensen uit mijn klantenkring aanspreken, maar als ik zelf ook iets wil verdienen kan dat niet als ik ze naar jullie site verwijs.
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR