Pluspunten
Mooie tasjes
VerbeterpuntenNiet zeggen dat iets op tijd geleverd kan worden als dat niet kan.
Pluspunten
Goede prijs, kleur van het plaatje is goed, kwaliteit tassen ook goed
VerbeterpuntenBij aankomst was de doos ernstig gehavend. Dusdanig gehavend dat de tasjes (twv 600 euro) er aan de onderkant en zijkant weer uitkwamen en daardoor ook vies zijn. Tevens is op sommige tasjes de print niet goed gehecht waardoor er losse stukjes zijn, mogelijk door de kapotte onder,zijkant.
Pluspunten
1e kennismaking zeer positief. Snelle zending
Verbeterpuntentot nu toe geen
Pluspunten
Heel prettig en goed. Dank.
Pluspunten
Het was mogelijk om ipv vector, raster bestanden aan te leveren, waardoor de kwaliteit van de prints zeer vergrote.
VerbeterpuntenBij grote oplages zijn het totaal aantal items geleverd een paar items te weinig
Pluspunten
Origineel
VerbeterpuntenMeer helder communiceren en afspraken rondom verzending nakomen
Pluspunten
mogelijkheden, meedenken, snelheid bij aanpassing
Verbeterpunteneerste contactmoment na aanvraag ging een paar dagen overheen.
Pluspunten
Bij mijn bestelling ging het mis met de verzending. Er is door Greengiving erg attent gereageerd om er voor te zorgen dat ik mijn spullen toch nog op tijd binnen had
Pluspunten
Telefonische order wordt elke keer weer correct afgehandeld
VerbeterpuntenGeen opmerkingen mede omdat wij tot nu toe steeds hetzelfde bestellen.
Pluspunten
Snel reactie op mijn mails. Servicegericht.
VerbeterpuntenIk heb kaarten besteld met groeipapier, en een bedrukking aangeleverd. Ik vond de kwaliteit van de bedrukking niet goed. Het groeipapier had een negatief effect op de bedrukking, en de kaarten waren erg mat en donker.
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Als ook snelle en correcte afhandeling van vragen tijdens het bestelproces.
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
snelle communicatie, levering goed. Mooie uitrstraling product
Verbeterpunten-
Pluspunten
Komt afspraken na, klantvriendelijk, snelle levering, goedkoop
Pluspunten
Goed contact
VerbeterpuntenDe tassen kwamen van een andere drukker, daarom kwamen deze net na het weekend aan. Dat vonden we jammer.
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Komt met snelle oplossing. Logo zwart kon vanwege het drukken niet, daarom full colour gekregen voor dezelfde prijs. Super nette oplossing en snelle communicatie. Complimenten daarvoor aan Jeroen van de Craats.
VerbeterpuntenHet logo kon alleen maar verticaal, terwijl ik andere Doppers heb gezien, waarbij het ook horizontaal kon. Gezien ons brede logo eigenlijk een must, maar dit was bij Greengiving geen optie. De plaatsing van het logo kan sowieso veel beter. Rechts boven de letters 'Dopper' was veel mooier geweest. Nu zit het gewoon willekeurig op de dop en dit lijkt slordig. Als ik kijk naar concurrenten die ook Doppers hebben, zijn deze bovenstaande punten wel goed (dus horizontaal logo en recht boven de 'Dopper' letters).
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR