Het was erg jammer dat de vogelhuisjes uiteindelijk toch niet op de afgesproken datum er waren.
Pluspunten
Een snelle en correcte service.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle communicatie, snelle prijsofferte
Verbeterpunteninformeren nadat de bestelling geplaatst is. Klant moet zelf om leveringsinfo vragen, info komt niet automatisch van Greengiving uit
Pluspunten
klantgericht meedenken snel schakelen
Pluspunten
De mensen aan de telefoon dachten goed mee en kwamen met goede alternatieven. Levering ging voorspoedig, conform afspraak.
Pluspunten
persoonlijk contact via chat functie mogelijkheid tot uitzondering mbt minimale bestelhoeveelheid
Verbeterpuntenbij bestelde groeipapier had ik een toelichting verwacht zodat gebruikers duidelijk konden zien wat de bedoeling was
Pluspunten
Super goed geregeld, ik kreeg vrijwel direct reactie op mijn mails en vragen! Bovendien was de levering er al de dag na bestelling, I am impressed!
Pluspunten
Zeer vriendelijke en goede begeleiding en snel antwoord op mijn vragen.
VerbeterpuntenDe doosjes van de boompjes op de website en in de offerte tool waren niet correct. Hier kon je uit bruin of wit kiezen, echter was alleen wit mogelijk.
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel, snelle en goede levering. Complimenten!
Pluspunten
Snel reageren en leveren
VerbeterpuntenZorg dat opdrachtbevestiging klopt met factuur. Achteraf extra kosten maakt niemand blij. Ook als de restvan de service goed is
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke medewerkers, vlotte communicatie
VerbeterpuntenIk stuurde een afbeelding voor die kon dienen als inspiratie voor het ontwerp van het zaadzakje. Uiteindelijk werd het gewoon een copy/paste. Dat had ik ook gerust zelf kunnen doen natuurlijk.
Pluspunten
snelle service vriendelijke en persoonlijk contact\
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle lebvering Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenKwaliteit tasjes is slecht. Er zijn er al veel kapot gegaan Is ook een ander materiaal dan ik verwacht had.
Pluspunten
heel snelle reacties op vragen, flexibele houding
Verbeterpuntenik kreeg geen bericht dat de bestelling verstuurd was, waardoor ik pas later erachter kwam dat de bestelilng al in ons distributiecentrum stond (ook intern verbeterpuntje)
Pluspunten
Snelle actie en reactie!
VerbeterpuntenVerkeerde proefdruk gemaakt naar aanleiding van het door ons gegeven logo + tekst.. Helaas door ons niet gezien, maar later geen enkele service verleend om hier iets voor terug te geven.
Hartelijk dan voor uw beoordeling. Nadat de producten waren geleverd heeft u contact opgenomen dat in de goedgekeurde drukproef toch een fout zat die door ons en jullie over het hoofd was gezien. Wij hebben toen een voorstel gedaan om de order opnieuw te bedrukken tegen een zeer scherp tarief. U gaf toen aan geen gebruik hier van willen te maken omdat u geen extra kosten wilde maken.
Pluspunten
zeer positief, erg leuke ideeën op de site
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR