Pluspunten
Snelle reactie op mails.
VerbeterpuntenMeer kennis van drukproces.
Pluspunten
Directe communicatie (via internet/mail) mogelijk. Snel zaken doen en altijd medewerker online!
VerbeterpuntenWellicht de levertijd, maar begrijp dat dit niet eenvoudig is Aanvraag proefdruk verliep goed alleen net anders geinterpreteerd dan hetgeen ik gevraagd had. Full color print niet mogelijk, gezien ons kleurrijke logo: jammer.
Pluspunten
Snelle levering en goed klanten contact!
Pluspunten
Er werd goed gecommuniceerd door greengiving. Altijd een snelle en duidelijke reactie. De producten zagen er goed uit bij levering.
Pluspunten
Koeltasjes op zich zijn mooi
Verbeterpunten- kom je afspraken na - levertijd niet volgens afspraak -vertel geen dingen die niet kloppen om er maar van af te zijn - de waarheid hierover komt altijd uit. - voor ons een eenmalige actie , wij willen met dit berdrijf geen zaken meer doen
Hartelijk dank voor uw reactie. De levertijden op de website kunnen wij normaal gesproken garanderen. Helaas zijn er fouten gemaakt waardoor er vertraging was. Onze excuses hiervoor. De website proberen wij altijd goed bij te werken. Helaas kan het voorkomen dat producten zijn uitverkocht of niet meer leverbaar zijn. Dit wordt zo snel mogelijk verwerkt op de website. Vanwege de negatieve ervaring willen wij u op de volgende bestelling 10% korting geven.
nvt
Pluspunten
We kozen uw firma voor de milieuvriendelijkheid. Dit is uniek in zijn soort. De site is ook heel gebruiksvriendelijk, zeker met de mogelijkheid om vragen via chat te stellen en daar dan onmiddellijk antwoord op te krijgen.
VerbeterpuntenHet is bij ons wat fout gelopen met de communicatie in het begin (we vroegen een proefdruk + offerte en het antwoord kwam maar niet ; we stuurden een herinnering en toen kregen we van verschillende mensen mails, wat verwarrend was). Maar iedereen deed wel erg zijn best om dit recht te zetten.
Pluspunten
compliment voor de deskundigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van Lennard de Zwarte.
Pluspunten
Supergoed geholpen!
Verbeterpuntengeen plastic gebruiken in verpakkingsmateriaal....
Pluspunten
zeer goede opvolging en steeds beried tot meedenken
Pluspunten
Razendsnelle levering mogelijk
VerbeterpuntenEén aanspreekpunt voor alles
Pluspunten
snel en duidelijk
Verbeterpuntengeen, ben tevreden
Pluspunten
Goed gesprek gehad met Lennard, waar uiteindelijk een goed product is uitgekomen
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan!
Hallo Leander, Dank voor je beoordeling. De chatfunctie hebben wij al beschikbaar op onze website. Na circa 30 seconden bij ons de website komt er een pop-up scherm met daarin de chatfunctie! Groeten, Lennard
Pluspunten
biologische producten. goede kwaliteit print op t-shirts. mooie shirts.
Verbeterpunteneen deel van de shirts bleek niet biologisch, dit is niet gecommuniceerd. een deel van de kleuren bleek pas na plaatsen van bestelling niet leverbaar waardoor er last minute gewijzigd moest worden. meerdere modellen in de biologische shirts zou welkom zijn. besteld voor non-profit organisatie van ca. 20 medewerkers. order van 700 shirts.
Pluspunten
Snelheid van reageren, klantvriendelijkheid / vrolijkheid, specialisme en uitgebreid assortiment in duurzame cadeauartikelen
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR