Pluspunten
Het hele traject is perfect verlopen.
Pluspunten
Snel, denken mee, zijn niet star. Humor..
VerbeterpuntenJa, wellicht ook voordelig maken voor minder grote aantallen. de sparretjes gingen vanaf 250 stuks.. wij hadden er slechts 100 nodig. Toen ging de stuksprijs beduidend omhoog.
Pluspunten
goede duidelijke website, voldoende informatie/ nazorg. Prettige telefoongesprekken.
Pluspunten
Snel en accuraat.
Pluspunten
Prettige samenwerking
Pluspunten
Snelle service, duidelijke bestelinformatie, persoonlijk contact
Pluspunten
De uiteindelijke afhandeling van de in het honderd gelopen order was prima. Wel vond ik het jammer boosheid te merken toen ik aangaf dat de bedrukking niet klopte met de akkoord gegeven proef. Het was tenslotte op geen enkel punt mijn fout dat de order zo fout liep.
VerbeterpuntenCheck in een eerder stadium of een order inderdaad loopt en op de juiste wijze wordt afgehandeld.
Ondanks het probleem zijn we blij dat de uiteindelijke order goed is afgehandeld. Jammer dat het zo gelopen is! Nogmaals onze excuses hiervoor. Wij hopen u in de toekomst graag nog eens als klant te ontmoeten. Als we nog wat voor u kunnen doen of als er nog vragen zijn horen we het graag. Hartelijke groet, Greengiving
Pluspunten
Snelle levertijd, mooi product
Pluspunten
Meedenken om ons logo (3 kleuren) toch in een 2 kleuren druk op het product te krijgen! het resultaat was perfect!
Pluspunten
Snelle reactie, klantvriendelijkheid, meedenken, perfecte nazorg.
VerbeterpuntenVerbeterpunten van vorig jaar zijn opgepakt. Mag iets flexibeler zijn in prijs bij afname van grote hoeveelheid pakketten.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie. Netjes teruggebeld.
Verbeterpunten-
de appels die we besteld hebben waren niet mooi (niet vers, niet mooi groen, niet mooi rood, niet egaal) dus de printing erop kwam niet goed over: geen goede ervaring dus
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR