De druk is erg ligt, waardoor er er snel scheurtjes in komen en de druk waarschijnlijk snel weg is.
Bedankt voor uw reactie, jammer dat de bedrukking iets tegenvalt. Onze excuses hiervoor, we hopen u in de toekomst graag nogmaals als klant te ontmoeten.
Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijk
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Hele prettige samenwerking, snelle reacties tijdens mailcontact, persoonlijk bedrijf waar je als mens behandelt wordt!
Pluspunten
Zeer snelle reactie, nette aflevering, goede suggesties
Pluspunten
Ze hebben een leuk asortiment, tegen een leuke prijs. Het voordeel dat ze ook kleine aantallen leveren. Denken met je mee bij het aanpassen dan de drukproef. (in ons geval werden we netjes op de hoogte gebracht dat er extra stelkosten bij zouden komen) Een echte aanrader.
VerbeterpuntenBlijf op deze manier werken. Open communicatie is vandaag de dag van levensbelang.
Pluspunten
Fijne communicatie met de medewerkers. Er wordt snel gereageerd op vragen en bestellingen.
VerbeterpuntenDe laatste bestelling verliep rommelig. Meerdere contactpersonen, verkeerde offertes van de gewenste pen, verkeerde drukproef. Dit duurde een paar dagen waardoor levertijd voor de bestelde pen niet kon worden gehaald. Vond ik jammer.
Onze excuses dat u de bestelling van de pennen en appels als rommelig hebt ervaren. Wij hopen dat u de andere pennen toch goed heeft kunnen gebruiken. Nogmaals bedankt voor uw reactie, hierdoor kunnen we onze organisatie nog verder verbeteren. Wij hopen u in de toekomst weer als klant te ontmoeten.
Pluspunten
snelle reactie, snelle service
Kleine staffelprijzen voor kleinere (beginnende) ondernemer. Ik zou bv wel de bedrukte vogelhuisjes willen maar geen 250 stk.
Pluspunten
Werken perfect mee om tot een oplossing te komen als je te laat besteld zoals wij.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Bereikbaar, flexibel, snel
Pluspunten
Mooie en goede producten Snelle en adequate levering Goede aantrekkelijke website Snelle reacties aan het begin van het proces
VerbeterpuntenDe nazorg is slecht geregeld, als ik geen actie onderneem gebeurd er niets Beloftes om te reageren worden niet nagekomen Klantklacht wordt niet serieus genomen
Onze excuses voor slechte nazorg en communicatie. Met uw reactie kunnen we onze organisatie nog verder verbeteren. Wij hopen u in de toekomst weer als klant te ontmoeten.
Pluspunten
Snel en duidelijk. Prima service.
Lampjes zouden eerder worden geleverd
Pluspunten
Goed contact en goede snelle levering. Goed nakomen van beloftes
VerbeterpuntenProduct voldeed niet geheel aan verwachting
Bedankt voor uw reactie, we hebben het probleem aangekaart bij leverancier. Wij hopen u in de toekomst graag nogmaals als klant te ontmoeten.
Pluspunten
Een snelle/prettige service van Lennard gehad. Top!
Pluspunten
Snelle levering, snelle reactie
Pluspunten
Klant- en servicegericht, snelheid, niet denken in problemen maar in oplossingen én nakomen afspraken.
Pluspunten
what you see is what you get. Duidelijk ! Snelle proef in huis om te bekijken. Order stipt uitgevoerd.
Pluspunten
Snelle en uitgebreide reactie. Snelle afhandeling van bestelling. Klantvriendelijk.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Ik had een spoedklus, dit liep prima. Ik kreeg snel een voorstel met offerte dus we konden snel beslissen. Aanwijzingen met betrekking tot de levering gingen ook goed. Mailtjes worden blijkbaar gelezen (gebeurt niet overal)!
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR