Pluspunten
Drukwerk is ontzettend snel geleverd.
Pluspunten
snelle reactie geschikte website correcte klantafhandeling
VerbeterpuntenCheck voorraad voordat je een offerte doet. Het door ons gevraagde product bleek achter onvoldoende op voorraad. Ik heb het bevestigingsproces als heel veel heen en weer ervaren.
Pluspunten
Zeer snelle levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenLieten de bestelling op een andere lokatie bezorgen. Hier helaas geen afleverbevestiging van ontvangen.
Pluspunten
Op tijd geleverd. eenvoudig te bestellen goede communicatie
Pluspunten
Snelle reactie en levering. Super gedaan Florus, Cornelis en Lennard!
Pluspunten
via chat prima geholpen met vragen en tevens via de mail goede en duidelijke communicatie
Pluspunten
ik werd meteen na de order gebeld en er werd met mij meegedacht over het ontwerp
Pluspunten
zeer goede communicatie, meedenkend, hulpvaardig, snel in levering.
Pluspunten
Bij Greengiving werkt men snel en betrouwbaar. Men denkt mee en zoekt actief naar oplossingen.
Pluspunten
- goede prijs - snelle levering
Pluspunten
Super dat er zo snel geleverd kon worden!
Pluspunten
Snel en gemakkelijk contact met de medewerkers. Snelle en goede service en erg snelle levering.
Pluspunten
Meedenken, goede prijs kwaliteit, onderhandeling
Verbeterpunten6% BTW opnemen meteen ipv eerst de 19% door te berekenen. Ik neem aan dat dit bekend is als je in de food sector werkt :)
Pluspunten
Mooie, originele producten. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijk
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR