Super snelle service en Top kwaliteit en zeer vriendelijk & snel in de communicatie. Bedankt !
Beste Debbie, Bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Ik heb het enorm gewaardeerd dat er zo'n snelle mailwisseling was. Over verschillende offertes en aanleverspecificaties. Het eindproduct was prachtig!!
Beste Heleen, Bedankt voor deze mooie review. Heel veel plezier met het groeipapier en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Goede communicatie, proefdruk en prijsopgave snel geregeld allemaal. We hadden 16 thermos flessen van glas bedrukt met logo op de witte dop. Helaas was de partij duidelijk in 3en gedrukt.. het logo stond bij de ene partij bovenaan op het witte, 2e partij netjes in het midden en de laatste 6 stonden helaas helemaal onderaan op de dop waardoor de onderkant van de g wegviel. Dat vind ik dan weer jammer..
Beste Kidz Kraamzorg, Bedankt voor de beoordeling en de feedback. Vervelend dat het met de bedrukking niet goed is gegaan. Inmiddels is het opgelost door mijn collega's. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
professioneel, vriendelijk en vlot
Beste Matt, Bedankt voor deze mooie review. Veel plezier met het groeipapier en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Voor duurzame geschenken hebben wij nu al een aantal keer bij Greengiving besteld. Met verschillende vragen denken ze altijd mee om tot een oplossing te komen. gemakkelijk contact en een snelle levering.
Beste Lisa, Bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met de bamboe speakers en graag helpen we jullie een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Super snel gerealiseerd en perfect afgehandeld. Duidelijke communicatie en keurig geleverd is herbruikt verpakkingsmateriaal
Beste Rogier, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met de prachtige glazen Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Uitstekende service! Snelle levering! Goede opvolging! 100% tevreden!
Beste Isabelle, Een 100% tevreden klant, daar doen we het voor! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Heel veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Wij zijn hier als bedrijf zeer tevreden over. Klantvriendelijk, goede service en snelle levering. Voldoen aan alle criteria wat je als bedrijf zoekt. Zeker een aanrader!
Beste Saskia, Bedankt voor deze mooie beoordeling en de aanbeveling! We helpen u graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Het opmaken van de tassen kon eenvoudig op de website, het bestellingsproces liep vlot. De communicatie nadien ook! Héél tevreden over de kwaliteit van de tassen.
Beste An, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent. Heel veel plezier met de tassen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Heel fijne potlopen en tof concept. De levering mag wel kwaliteitsvoller zijn. We hadden 100 potloden besteld en die waren ergens anders dan het gevraagde adres toegekomen.
Beste Leticia, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Erg vervelend dat de potloden ergens anders geleverd zijn, onze excuses voor het ongemak. Gelukkig zijn ze inmiddels terecht. Veel plezier ermee en we helpen u graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Gelukkig zag ik de drukproef het foutje met ons logo (door ons foutief aangeleverd). Ik kon snel schakelen, er was ook snel een nieuwe, correcte drukproef en de doppers zijn vervolgens ook vlot geleverd. Top service.
Beste Jeannette, Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat het goed is opgelost en dat er snel geschakeld is. Veel plezier met (het uitdelen) van de Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Ik was last-minute op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau. Om zeker te zijn van de vermelde levertijde op de site toch even gebeld en deze werden mij bevestigd. Er werd een controle van de opmaak gedaan, nog een kleine aanpassing was héél snel doorgevoerd en de levering was inderdaad netjes op tijd. Top!
Beste Karry, Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Veel plezier met (het uitdelen) van de Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Zo ontzettend blij met het mooie resultaat! Vriendelijke service en ook nog erg snel! Veel completen gekregen van vrienden en familie over de mooie save the date! Nu hopen dat de vergeet-me-huwelijk-nietjes mooi in bloei komen!
Beste Susanne, Bedankt voor deze mooie review. Leuk dat u zoveel complimenten heeft gekregen! Alvast een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Een professionele begeleiding en een snelle en kwalitatieve uitvoering.
Beste Hans, Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Graag weer tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Jullie hebben mij goed geholpen om in een korte tijd 500 tasjes te maken. Daarnaast is de kwaliteit echt goed. Ik gebruik het zelf als boodschappen tas!
Beste Matthew, Bedankt voor deze positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de tasjes en onze service. Veel plezier met de tasjes! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Vriendelijk geholpen, snelle bezorging en blij met het eindproduct.
Beste Natalie, Bedankt voor deze mooie review. Veel plezier met de pennen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Ik kon zelf een idee voorstellen. Directe reactie. Maatwerk. Prima bedrijf dus!
Beste Ron Rote, Bedankt voor deze mooie review, zijn we erg blij mee! Veel plezier met de groeipapier kaartjes en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Het bleek dat ik me vegist had. Het team dacht mee en ik kon de geplaatste order annuleren. Zo fijn! Inmiddels is de betaling teruggestort.
Beste Anne, Bedankt voor deze review, fijn om te horen dat het goed opgelost is! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Prima en snel
Beste Ellen, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Super vlot verlopen, goede opvolging en snelle levering.
Beste Kamala, Bedankt voor de mooie review, zijn we erg blij mee! Veel plezier met het groeipapier en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
De kwaliteit van de geleverde materialen is perfect zoals gevraagd. Door een verandering van plannen langs mijn kant, moest ik rekenen op de flexibiliteit van het bedrijf en dat is prima verlopen. Met een contactpersoon (Job) die snel reageerde op mijn vraag, heb ik mijn levering perfect op tijd ontvangen in een zeer goeie kwaliteit.
Beste Glenn, Mede namens Job hartelijk dank voor deze positieve review. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
De zakjes zaden zijn mooi geworden, maar alle verzoeken rondom levering en opdruk werden niet gelezen. Hierdoor kwam de levering toch midden in onze vakantie en kregen we standaard mails met vragen die we reeds beantwoord hadden.
Beste Lies, Bedankt voor de feedback. Onze excuses voor het ongemak, we vinden dit erg vervelend om te horen. We gaan het intern bespreken zodat we het de volgende keer kunnen voorkomen. Veel plezier met de zaadzakjes! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Greengiving klinkt als een milieu vriendelijk alternatief, toch vraag ik me af hoe milieuvriendelijker de producten zijn. Worden de producten gemaakt in ''schone'' fabrieken''? Welk werelddeel worden ze geproduceerd? Bamboo bijvoorbeeld klinkt vriendelijk, maar komen van de andere kant van de wereld. Wanneer je dat als bedrijf kunt aangeven heb je echt een unique selling point
Beste Emiel, Bedankt voor de feedback! We vinden het jammer om te horen dat u zich dit afvraagt, maar we geven graag een toelichting. We zijn kritisch in onze keuze voor producten en leveranciers. Bij het selecteren hanteren we een Groene Grondwet, met criteria waaraan producten moeten voldoen. Uiteraard is dit altijd in ontwikkeling, omdat de markt voor duurzame relatiegeschenken ook ontwikkelt. We kijken steeds kritisch naar ons eigen assortiment, omdat we het belangrijk vinden om de beste duurzame alternatieven aan te bieden. Ook zijn we bezig met het nog beter zichtbaar maken van bepaalde producteigenschappen (o.a. herkomst, materialen, CO2-uitstoot). Daarnaast kijken we naar het verhaal van leveranciers. Wat doen ze op het gebied van duurzaamheid en MVO? Welke certificeringen en kwaliteitslabels zijn er? Als het gaat over sociaal verantwoorde productie, dan is bijvoorbeeld een BSCI audit van belang. Wat betreft de productielocatie: hoe minder transportbewegingen er nodig zijn, hoe beter natuurlijk. In dat kader geven wij ook de voorkeur aan producten die dicht(er)bij geproduceerd zijn. Wel maken we hierbij de kanttekening dat producten die dichterbij (bijvoorbeeld in de EU) zijn geproduceerd, niet per definitie milieuvriendelijker zijn. Als grondstoffen van ver moeten komen, is er alsnog sprake van lang transport. U kunt meer lezen over ons duurzaamheidsbeleid op deze pagina: https://www.greengiving.nl/duurzaamheid-mvo. We wensen u in ieder geval veel plezier met de pennen! Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Bestelling helemaal zoals verwacht
Beste Anna, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, fijn dat alles naar verwachting was. Veel plezier met de shoppers en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Super fijn contact gehad met Laura. Hele fijne uitleg gehad en alle vragen werden snel behandeld. We hebben nu de tasje in huis en zijn er erg tevreden mee. Dankjewel!
Beste Debbie, Mede namens Laura hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de tasjes! Heel veel plezier ermee en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR