We bestelden laat maar het kon gelukkig allemaal nog geregeld worden, inclusief een eigen wikkel om de chocoladerepen. Er werd meegedacht en afspraken zijn keurig nagekomen. Ook een bericht toen de bestelling 'op de post' ging. Aangenaam verrast!
Beste Angelika, Bedankt voor deze mooie woorden! Fijn dat jullie aangenaam verrast zijn. Veel plezier met de Tony's Chocolonely repen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Simpel: alles volgens afspraak
Beste Ad, Hartelijk dank voor het plaatsen deze review. Veel plezier met het groeipapier en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
we hebben een perfect cadeau gekregen uiteindelijk; voor alle kinderen een stukje groen schoolplein mee naar huis. dank je wel voor de snelle service!
Beste Eefje, Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer! We wensen jullie leerlingen veel plezier met het groeipapier en helpen jullie graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
De pennen die ik besteld heb inclusief de bedrukking zijn precies zoals ik in gedachten had. Dank hiervoor. Dit was de eerste keer dat ik hier iets besteld had en deze ervaring is positief.
Beste Pauline, Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn dat de eerste ervaring positief is. Hopelijk volgen er nog meer :) Veel plezier met de pennen! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Ik heb relatiegeschenken (pennen) besteld via de email omdat ik wat advies nodig had. Dat ging snel en in goed overleg. Ook toen er nog kleine aanpassingen nodig waren was het contact vlot en vriendelijk.
Beste Carolien, Bedankt voor het plaatsen van de review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Veel plezier met de pennen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Snelle communicatie over de opdracht, snelle levering. Tevreden van het resultaat.
Beste Koen, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Heel graag gedaan, fijn dat u tevreden bent. Veel plezier met de boompjes! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Wat een goede service wordt er geleverd. Bij het invullen op de website ben ik telefonisch goed en duidelijk geholpen. De bestelling werd snel geleverd. De doppers met bedrukking zien er super uit. Achteraf bleken wij een naam vergeten door te geven, deze werd meteen voor ons achteraan gestuurd. Heel fijn!
Beste Eef, Hartelijk dank voor deze mooie review, fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Heel veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Alles was met hen snel geregeld en het geleverd product is van goede kwaliteit.
Goedemorgen Jonny, Bedankt voor het delen van uw goede ervaring! Veel plezier van de mooie duurzame katoenen tassen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
Beste Carmen, Wat een prachtig cijfer! Dank u wel! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Ze bieden een goede service aan waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
Goedemorgen Melanie, Bedankt voor uw mooie review en het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Erg goed om te horen dat u zeer tevreden bent. Veel plezier van de prachtige Doppers. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Top artikel en zal zeker nog meer bestellen.
Goedemorgen Corry, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling die u aan ons heeft gegeven. Fijne dag & graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
Super fast, reliable and good quality!
Dear André, Thank you for this excellent review! We're happy to hear that you'd recommend us. We wish you all the pleasure with the cups and hope to help you again some time. Kind regards, Jeanine | Greengiving
Snelle levering en kwalitatief heel goed!
Beste Marloes, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer! Heel veel plezier met de rugtassen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Direct bij de start zijn kosten duidelijk, worden vragen beantwoord en na een duidelijke proef is er een top product afgeleverd en ruim op tijd, mijn complimenten. Het eindproduct zag er mooi uit!
Beste Monique, Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer en de complimenten! Veel plezier met het groeipapier en we helpen u graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Snelle service en zeer goed drukwerk op de doppers.
Beste Sandra, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. Veel plezier met de Doppers! En als we u een volgende keer weer kunnen helpen, dan doen we dat graag! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Zeer meedenkend en goede en snelle service.
Beste Madicke, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Heel veel plezier met de prachtige Doppers en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
De tasjes waren mooi bedrukt; het logo stond er groot op. De aflevering was keurig zoals gepland.
Beste Wilma, Hartelijk dank voor deze review en de aanbeveling! Veel plezier met de tasjes en graag helpen we u nog eens. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Het contact was goed, er werd snel gereageerd en we zijn erg tevreden met de geleverde producten.
Beste Henk, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. Fijn dat jullie tevreden zijn. Veel plezier met de pennen en notitieboekjes en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Wij hadden groeienveloppen besteld. Ze zijn van mooie kwaliteit. Had iets verkeerd besteld en ze hebben het helemaal hersteld. Goede service dus! Zou het aanbevelen.
Beste Lis, Bedankt voor deze mooie beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Heel veel plezier met de enveloppen en we helpen u graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Greengiving is een fijne organisatie om mee samen te werken. ze verzorgen de relatiegeschenken goed, zorgvuldig en snel.
Beste Johan, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Alles is verlopen zoals afgesproken! Beter kan het niet :)
Beste Saskia, Bedankt voor deze fantastische review, zo horen we het graag :) Heel veel plezier met de pennen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Zeer goede ervaring, zowel met plaatsen en hulp bij vormgeven van de bestelling. Vlotte en correcte levering. Laagdrempelig contact mogelijk zowel via mail als telefoon. Het eindresultaat was origineel en professioneel. Zeker een aanrader.
Beste Doris, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en dit prachtige cijfer. Fijn om te horen dat u ons zeker aanraadt! Veel plezier met de honing en de appels en we helpen u graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet Jeanine | Greengiving
Handig dat de oude order makkelijk herhaald kan worden! Snel contact en mooi product.
Beste Connect, Hartelijk dank voor deze mooie review! Veel plezier met de pennen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Herhaalbestelling Doppers binnen 2 dagen in huis. Vaker bij Greengiving besteld, altijd top geregeld. Tot de volgende keer!
Beste Ewout, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review en deze mooie woorden :) Veel plezier met de Doppers! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Goed geholpen met het maken van een ontwerp voor bedrukking. Stipte levering naar onze wens. Klantvriendelijk.
Beste M, Bedankt deze review en dit prachtige cijfer, daar zijn we erg blij mee! We wensen jullie veel plezier met de fairtrade tassen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR