Snel, netjes en meedenkend.

We bestelden laat maar het kon gelukkig allemaal nog geregeld worden, inclusief een eigen wikkel om de chocoladerepen. Er werd meegedacht en afspraken zijn keurig nagekomen. Ook een bericht toen de bestelling 'op de post' ging. Aangenaam verrast!

Prijs en prestatie: ok

Simpel: alles volgens afspraak

snelle nette levering

we hebben een perfect cadeau gekregen uiteindelijk; voor alle kinderen een stukje groen schoolplein mee naar huis. dank je wel voor de snelle service!

Mooie bedrukte pennen

De pennen die ik besteld heb inclusief de bedrukking zijn precies zoals ik in gedachten had. Dank hiervoor. Dit was de eerste keer dat ik hier iets besteld had en deze ervaring is positief.

Snel en vriendelijk

Ik heb relatiegeschenken (pennen) besteld via de email omdat ik wat advies nodig had. Dat ging snel en in goed overleg. Ook toen er nog kleine aanpassingen nodig waren was het contact vlot en vriendelijk.

Vlotte samenwerking, mooi resultaat.

Snelle communicatie over de opdracht, snelle levering. Tevreden van het resultaat.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een heel fijne en snelle service

Wat een goede service wordt er geleverd. Bij het invullen op de website ben ik telefonisch goed en duidelijk geholpen. De bestelling werd snel geleverd. De doppers met bedrukking zien er super uit. Achteraf bleken wij een naam vergeten door te geven, deze werd meteen voor ons achteraan gestuurd. Heel fijn!

Heel snelle service!

Alles was met hen snel geregeld en het geleverd product is van goede kwaliteit.

Goed product en op tijd geleverd

Goede service, snelle levering en een prettige communicatie

Ze bieden een goede service aan waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Snelle service en top artikel

Top artikel en zal zeker nog meer bestellen.

Super fast, reliable and good quality!

Super fast, reliable and good quality!

Snelle levering en kwalitatief heel goed!

prima project en order afhandeling

Direct bij de start zijn kosten duidelijk, worden vragen beantwoord en na een duidelijke proef is er een top product afgeleverd en ruim op tijd, mijn complimenten. Het eindproduct zag er mooi uit!

Snelle service en zeer goed drukwerk op de doppers.

Snelle service en zeer goed drukwerk op de doppers.

Zeer meedenkend en goede en snelle service.

De tasjes waren mooi bedrukt; het logo stond er groot op. De aflevering was keurig zoals gepland.

Er werd goed meegedacht en de service was top!

Het contact was goed, er werd snel gereageerd en we zijn erg tevreden met de geleverde producten.

Mooie enveloppen en goeie service

Wij hadden groeienveloppen besteld. Ze zijn van mooie kwaliteit. Had iets verkeerd besteld en ze hebben het helemaal hersteld. Goede service dus! Zou het aanbevelen.

Fijne comunicatie en snelle levering

Greengiving is een fijne organisatie om mee samen te werken. ze verzorgen de relatiegeschenken goed, zorgvuldig en snel.

Helemaal goed

Alles is verlopen zoals afgesproken! Beter kan het niet :)

Zeer professioneel en persoonlijk betrokken

Zeer goede ervaring, zowel met plaatsen en hulp bij vormgeven van de bestelling. Vlotte en correcte levering. Laagdrempelig contact mogelijk zowel via mail als telefoon. Het eindresultaat was origineel en professioneel. Zeker een aanrader.

Handig dat de oude order makkelijk herhaald kan worden! Snel contact en mooi product.

Snelle levering Doppers!

Herhaalbestelling Doppers binnen 2 dagen in huis. Vaker bij Greengiving besteld, altijd top geregeld. Tot de volgende keer!

Behulpzaam en correcte levering

Goed geholpen met het maken van een ontwerp voor bedrukking. Stipte levering naar onze wens. Klantvriendelijk.

2 Anthonie Fokkerstraat

Barneveld 3772 MR