Wij hebben zeer goede ervaringen met Greengiving. Snelle levering en zeer betrouwbaar. Het product is duurzaam en ziet er luxe uit.
Beste Michelle, Bedankt voor deze mooie woorden, fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Heel veel plezier met de sleutelhangers en graag helpen we jullie een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Goede ervaring
Beste Annabelle, Hartelijk voor het plaatsen van deze review en dit mooie cijfer! Veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
We moesten op zeer korte termijn een relatiegeschenk regelen en dit werd goed opgepakt! Alles op tijd binnen en nog super mooi ook! Bedankt!
Beste Suzanne, Bedankt voor dit prachtige cijfer en de mooie beoordeling! Heel veel plezier met de Doppers en we helpen jullie graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Bestelling is niet helemaal vlgs. afspraak geleverd. Is op fantastische manier afgehandeld. Veel lof voor Greengiving en de drukker.
Beste V., Van deze lof worden we natuurlijk erg blij, hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. Excuses voor het ongemak, in ieder geval veel plezier met de katoenen tassen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Goed ontzettend goed advies, leuk geholpen en alles naar wens en op tijd ontvangen.
Beste Wim, Ontzettend bedankt voor deze mooie review, dit horen we natuurlijk graag! Heel veel plezier met de katoenen tassen, en wie weet, voor nu en nog eens :) Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Wilde een bestelling plaatsen maar kwam er via de website niet helemaal uit. Werd na een mailtje heel prettig opgepakt en geregeld en en ruim op tijd geleverd.
Beste Reinald. Hartelijk dank voor het plaatsen van deze beoordeling. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Heel veel plezier met de Sprout potloden en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Wij werden heel goed bijgestaan van ontwerp tot levering. Het ging om een spoedbestelling en hier werd heel vlot met omgesprongen!
Beste Ineke, Bedankt voor dit prachtige cijfer en deze positieve feedback! We wensen jullie veel plezier met de mooie thermosflessen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Goed geholpen tijdens het bestelproces. Communicatie rondom de bestellingen is prima en er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant. Prima service!
Beste Elise, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie beoordeling. Heel veel plezier met de fairtrade shoppers en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Snelle en correcte levering. Voldeed helemaal aan de verwachtingen
Beste Marijke, TOP met maar liefst 3 uitroeptekens, daar zijn we natuurlijk erg blij mee :) Heel veel plezier met het groeipapier en we helpen u een volgende keer graag weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Fijne ervaring, goed bereikbaar voor overleg over leverdatum. Zeer tevreden
Beste Annemieke, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie. Heel veel plezier met de bedrukte Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Service und Beratung gut.
Guten Tag Sonja, wir freuen uns sehr über Ihre gute Beurteilung, vielen Dank dafür. Viel Freude mit den Samenpapier und wir stehen Ihnen gerne jederzeit wieder zur Verfügung! Mit freundlichen Grüßen Ihr Greengiving Team
Goede communicatie en snelle levering!
Beste Jasper, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Veel plezier met het groeipapier en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Wij bestelden voor ons 50-jarig jubileum bedrukte pennen. De pennen zelf zijn erg mooi, maar de bedrukking viel erg tegen. Wij hadden voor een heldere kleur blauw gekozen, maar de kurken pennen waren in werkelijkheid veel donkerder dan op het digitale voorbeeld, waardoor de tekst nauwelijks te lezen was. Het was erg fijn geweest als iemand ons er bij beoordeling van de opdruk op had gewezen dat de kleur te licht was. Dan hadden we gemakkelijk voor een donkerdere kleur kunnen kiezen. Nu vallen de pennen daardoor een beetje tegen. Jammer. Volgende keer zal ik beter opletten.
Beste Karin, Bedankt voor het plaatsen van deze review en uw feedback. Goed dat u dit aangeeft! Uiteraard vinden we het vervelend om te horen dat de bedrukking tegenviel en niet aan jullie verwachtingen voldeed. We zullen de afbeeldingen nog eens goed bekijken en eventueel aanpassen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Er werd gauw op mijn mail gereageerd en de bestelling is heel snel binnen gekomen. Leuk contact gehad. Product uiteraard ook naar tevredenheid.
Beste Sonja, Hartelijk dank voor deze mooie review! We wensen jullie heel veel plezier met de mooie Doppers en graag helpen we jullie een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Ze reageren snel en ze leveren goede producten
Beste Walter, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. Fijn dat uw ervaring positief is! Heel veel plezier met de balpennen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
All the customer service representatives and employees were very helpful and responded in a timely manner. Great service!
Dear Martin, Thank you so much for this excellent review. Enjoy the beautiful Dopper Glass bottles! We're happy to help you again some other time. Best regards, Jeanine | Greengiving
Order ingeven en aanbrengen van bedrijfslogo op de bestelde artikelen verliep soepel en de bestelde waren kwamen heel snel binnen.
Beste Gerard, Hartelijk dank voor deze 10! Veel plezier met uw bestelling en graag helpen we u een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Plezierig contact, goed geluisterd naar de klantwens en een prima uitvoering.
Beste Diane, Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service! Veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Snelle levering, goede kwaliteit en snelle communicatie: top!
Beste Sophie, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie beoordeling. Veel plezier met de groeipapier enveloppen! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Greengiving was de enigste partij die de doppers op korte termijn kon leveren. De medewerkers hebben er alles aan gedaan om de spullen tijdig bij ons te bezorger, super!
Beste Kim, Hartelijk dank voor deze mooie review! Heel veel plezier met de Doppers en graag helpen we u een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
We hebben katoenen draagtassen met een bedrukking besteld. We zijn heel erg tevreden en hoogst aangenaam verrast over de kwaliteit, de afwerking en de snelle levering. Deze draagtassen zijn een uitstekende en duurzame vervanging voor het plastic dat we tot nu toe gebruikten. Bovendien was ook de service top. MolenNetwerk KempenBroek vzw
Beste Vincent, Ontzettend bedankt voor deze prachtige review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het product en onze service. Heel veel plezier met de katoenen tassen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
We zochten een tof en duurzaam geschenk voor onze collega's. De dopper-fles met logo ziet er prachtig uit. Makkelijk besteld, vlot antwoord op vragen en snelle levering.
Beste Ruben, Bedankt voor deze review en dit mooie cijfer! Leuk dat jullie bij ons uitkwamen voor de Dopper flessen. Heel veel plezier ermee en we helpen jullie graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Alles is vlot verlopen: er was snel reactie op vragen en de bestelling, en ook de levering was er heel snel. Top!
Beste Wendy, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle service en levering. Veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Heel goed geholpen, ook bij vragen en onduidelijkheden, snelle respons en leuk product!
Beste Patty, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met het groeipapier en we zien u graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Bij het bestellen van mijn producten kreeg ik goede support. Superblij met het resultaat!
Beste Aksana, Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer! Heel veel plezier met de tassen en de groeipapierkaartjes en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR