Bestelling is goed aangekomen, goede kwaliteit. Kortom top service en top productie!
Beste Nathalie, Bedankt voor dit prachtige cijfer! We zijn erg blij om dit te horen. Heel veel plezier met de Doppers en we helpen u graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Een zeer vlotte en correcte samenwerking en opvolging met de verschillende medewerkers van Greengiving! We werden bijgestaan met raad en daad en ze hebben er mee voor gezorgd dat onze medewerkers allemaal tijdig een leuk cadeau in ontvangst mochten nemen. De Dopperflessen en de groeikaartjes werden heel erg gewaardeerd.
Beste Lies, Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn dat u zo'n goede ervaring bij ons heeft gehad. We wensen jullie medewerkers heel veel plezier met de Doppers en groeipapierkaartjes. Aan de foto's te zien gaat dat vast lukken! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Ik ben tevreden van de service van Greengiving. De 6250 zaadkaartjes (tijm), wat toch wel een serieuze hoeveelheid is, werden netjes gedrukt en geleverd binnen de afgesproken timing en budget. In feite heeft Greengiving mij zelfs uit de nood geholpen toen een andere leverancier het had laten afweten. Ik zou in de toekomst dus direct opnieuw bij Greengiving bestellen. Algemene tip: hou er echter rekening mee dat niet elk design kan geprint worden op elke papierdikte. Kijk goed naar de voorbeelden per papiersoort/dikte en stuur je ontwerp desnoods op voorhand door ter controle, zodat je zeker weet dat het gedrukt kan worden.
Beste Martine, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Uiteraard helpen we u graag een volgende keer weer (uit de nood😀) Veel plezier met de kaartjes! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Very helpful team and smooth, fast communication. The product was also great. Thank you
Dear Daniela, Thank you for this excellent review! Have fun with the Dopper bottles and we're happy to help you next time! Kind regards, Jeanine | Greengiving
Greengiving heeft een leuk assortiment. Men denkt met de klant mee en de levering is volgens afspraak. Aanbevolen!
Beste Hans, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier met de snijplanken en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Flexibel en prettig contact.
Beste Marcella, Bedankt voor deze review en dit prachtige cijfer! Heel veel plezier met de kurken plantensetjes en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Wij zijn heel blij met de groeipapier tas. Het logo staat er ondanks de oneffen ondergrond mooi op. Het contact was heel fijn, er werd snel gereageerd via de mail en we hadden de tasjes voor de verwachte datum binnen. Ik zou ze zeker nog een keer bestellen.
Beste Eefke, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen jullie heel veel plezier met de groeipapier tasjes en helpen jullie graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Mooi product geleverd door Greengiving. Contact verliep vlot en soepel. Greengiving stelde zich flexibel op in de uitvoering. Enige puntje van aandacht: vooraf was voor mij niet duidelijk dat volvlak bedrukking van groeipapier niet mogelijk is. Dat stond niet op de website. Daardoor moest ik het ontwerp aanpassen.
Beste Koos, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn om te horen dat het contact en de uitvoering goed is verlopen! Ook bedankt voor het feedbackpuntje. Het staat wel in de tekst bij het product, maar we zullen dit nog wat duidelijker naar voren laten komen. Veel plezier met de kaartjes van groeipapier! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Snel en kwalitatief super goed!
Beste Kristel, Bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. We wensen u heel veel plezier met de groeipapierkaartjes en helpen u graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Gingen zeer zorgvuldig met bestelling om, helaas was mijn betaling kwijt waardoor levering lang duurde.
Beste Ellen, Bedankt voor het plaatsen van deze review en uw feedback. We vinden het vervelend dat de levering langer duurde, excuus voor het ongemak. We wensen u veel plezier met de notitieboekjes! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Snelle levering, communicatie kan iets beter.
Beste Brenda, Bedankt voor het plaatsen van deze review en de feedback. Jammer dat de communicatie niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed. We horen graag wat we precies kunnen verbeteren, want daar leren we alleen maar van. U kunt ons daar gerust nog over bellen of mailen. We wensen u in ieder geval veel plezier met het groeipapier! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Erg blij met de producten die we hebben besteld, de kwaliteit is erg goed, het pakket kwam binnen de geschatte tijd aan en alles was perfect
Beste Lidia, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier met de zaadzakjes! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Ik ben erg tevreden met de draagtassen die we hier lieten bedrukken. Daarnaast was het contact met Greengiving erg aangenaam, ze waren heel behulpzaam en snel in hun reactie. Elke kleine aanpassing werd probleemloos uitgevoerd. Heel tevreden van het materiaal van hun producten en hun klantenondersteuning.
Beste Sofie, Ontzettend bedankt voor deze mooie review! We zijn erg blij om dit te horen. Heel veel plezier met de tassen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Na contact of de bestelling op tijd geleverd kon worden is de bestelling geplaatst. De afspraken zijn nagekomen en de producten zoals omschreven. Ik zou hier zeker weer bestellen.
Beste Carola, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. Fijn om te horen dat u tevreden over onze service en producten bent. Veel plezier met het groeipapier en we helpen u uiteraard graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Bij het maken van keuzes goed advies gekregen. Van de gemaakte keuze eerst een voorbeeld gekregen ter beoordeling.
Beste André, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review! Heel veel plezier met de zaadzakjes en graag helpen we u een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
goede communicatie, goede kwaliteit
Beste Evelien, Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer, daar zijn we erg blij mee! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u heel veel plezier met de tassen en helpen u graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Alles liep op rolletjes.
Beste Willie, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. Heel veel plezier met het groeipapier en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Ik werd aardig, vriendelijke en snel geholpen!
Beste Anita, Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn dat u tevreden bent en ons aanbeveelt! Heel veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer. Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Fijn geholpen door personeel en een mooi product ontvangen!
Beste Top Deuren, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Heel veel plezier met de rolmaten en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Goed advies, snelle reactie en levering
Beste Esther, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met de bamboe USB-sticks en graag helpen we u een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Fijne communicatie betreffende de bestelling
Beste José, Hartelijk dank voor deze mooie review! Heel veel plezier met de Tony's Chocolonely proeverijtjes en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
niet gewend aan communiceren met meer dan 1 iemand tegelijk met een opdracht, bijv bestuur van een nonprofit waar meerdere mensen verantwoordelijk zijn. Ook online niet altijd duidelijk wat moest gebeuren. Heb je per email opdracht gegeven, moet het ook nog een keer online. Verder alles prima!
Beste Joost, Bedankt voor het plaatsen van deze review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het groeipapier. Ook bedankt voor uw feedback over de communicatie. We doen ons best om alles zo duidelijk mogelijk neer te zetten. Mocht u specifieke onduidelijkheden zijn tegengekomen, dan horen we dat graag. Het kan inderdaad voorkomen dat er meerdere collega's bij uw order zijn betrokken, dat heeft te maken met hoe wij ons proces hebben ingericht. Dit werkt in principe erg goed, maar we zullen er scherp op zijn dat dit niet leidt tot onduidelijkheden. Veel plezier met het groeipapier en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Werd snel en duidelijk geholpen met bestelling van tassen op basis van eerdere bestelling. Dus hoefde het logo niet nog eens te sturen.
Beste Sander, Hartelijk voor het plaatsen van deze review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. We helpen u natuurlijk graag een volgende keer weer. Veel plezier met de tassen! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Altijd vriendelijk. Altijd snel. Ben er heel blij mee
Beste Sander, Bedankt voor dit prachtige cijfer, daar zijn we erg blij mee! Heel veel plezier met de mooie Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Very nice staff, fast delivery.
Dear Inese, Thank you very much for this great review. We're happy to hear all this! Enjoy the seed paper and we're looking forward to help you again! Kind regards, Jeanine | Greengiving
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR