zeer fijne en professionele service

Ik heb de service en dienstverlening van Greengiving als bijzonder prettig ervaren. We hadden wat haast met de door ons gevraagde producten en daar is in alle opzichten aan meegewerkt. En, niet onbelangrijk, we werden zeer goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Zowel via mail als telefonisch.

Goede communicatie, snelle bezorging en het ziet er prachtig uit! Een mooi kado voor onze leerlingen.

zeer vriendelijk / goede opvolging bij problemen.

fijne samenwerking. Correcte bestelling. Verzorgde druk.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede kwaliteit, lage prijs!

Super snelle levering en erg goede kwaliteit, zeker voor de prijs! Helemaal tevreden

Greengiving communiceert en levert snel en perfect.

Inmiddels heb ik twee keer een bestelling geplaatst. De eerste keer tijdens de kerstdrukte en dat ging al heel goed en nu twee weken geleden nogmaals. Greengiving reageert snel op je mail. Ze snappen wat je bedoelt, denken met je mee.

Snelle levering en losse problemen goed op

Bestellen is heel eenvoudig, zeker als je een herhaal bestelling doet. Problemen met de aflevering worden redelijk snel opgelost.

snelle reacties op mail en goed meedenken

mijn verzoek was eerst niet goed doorgekomen (bij mij), dus ik moest vervolgens aanpassen, maar zonder problemen en per kerende post het goeie antwoord

Klantvriendelijk en een goed advies

Greengiving is een bedrijf wat mee denkt met de klant.

Prettig contact, snelle levering en tof product!

Laura heeft mij goed en vriendelijk geholpen. De tijd gegeven om tot een besluit te komen en een sample toegestuurd zodat ik even kon voelen. Nadat ik de bestelling deed, had ik alles ongeveer een week later binnen.

Snelle service en een leuk product!

Goed product en fijne service

Het uiteindelijke product was zoals verwacht. Tevreden dus! Daarnaast netjes geholpen om het aanleverbestand in orde te krijgen.

Excellent

Excellente service zowel telefonisch als per email. Vlotte accurate levering. Produkt voldoet volledig aan beschrijving op de website en de verwachting. Niet de laatste keer iets besteld.

Goede en snelle service

Fijn contact, reageren snel en leveren goede producten.

behulpzaam bij vragen en snelle service

zoals boven beschreven

Great experience and very helpful customer care

I had some initial questions regard the products which very answered quickly. The shopping was without any problem and delivery time pleasantly surprised me.

Absolute Weiterempfehlung

Tolles Produkt, sympathischer Kontakt, Mitarbeiter und Ansprechpartner die mitdenken und außerordentlich schneller Versand, sodass sich unsere Kunden über ganz besondere Ostergrüße freuen werden. Jederzeit wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het eindresultaat mag beter.

Ik heb 300 kaarten besteld op groeipapier waar je al snel 1 euro per stuk voor betaalt. Voor en achter waren slordig op stand gezet. Het leek wel of het op een printer was gemaakt en dat de printer het bestand zelf verkleind om passend te krijgen. Hierdoor week elk kaartje weer af en stond alles uit het midden. Na een klacht te hebben ingedient zijn er direct nieuwe gemaakt. Daar werd niet moeilijk over gedaan. Toch was de tweede zending nog niet helemeel 100% in orde maar wel voldoende om te gebruiken. Voor zo’n kostbaar produkt had ik meer precisie verwacht.

Snel en netjes

Goed contact, snel voorbeeld en snelle levering

Goede service en mooi product!

Mooi dat er duurzame bedankjes bestaan; iedereen is enthousiast over het groeipapier! Ook de service is uitstekend. Ik heb gebeld en gemaild en werd snel en goed geholpen. Het enige wat me niet helemaal duidelijk was aan het groeipapier is dat er geen standaard uitleg op het papier staat gedrukt over dat je het in de grond kunt stoppen.

Super vlotte en snelle service!

Super vlotte en snelle service!

alles bestens gelaufen vom Angebot bis zum Produkt

Snelle en goede service

Leuke ideeën voor duurzame geschenken

Goede ervaring. Wel een beetje moeite moeten doen om aan het juiste formaat te geraken voor bedrukking van het etiket (tegenstrijdige informatie)

Alles bestens vielen Dank

Service und Kommunikation war bestens. Etwas schade war, dass der Flyer umlaufend in der Produktion 5mm unbedruckten Bereich hat und dies in der Artikelbeschreibung nicht kommuniziert wird.

snelle reactie, vlotte communicatie

De mailwisseling gaat vlot, de bestelling werd tijdig geleverd

2 Anthonie Fokkerstraat

Barneveld 3772 MR