snelle reactie, vlotte communicatie

De mailwisseling gaat vlot, de bestelling werd tijdig geleverd

Prima service!

Mijn ervaring met Greengiving is uitstekend. Aardig personeel, heel behulpzaam, reageren snel op mail/telefoon. Het personeel denkt mee en komt met goede ideeën! Top!!

Very satisfied

Thank you. I am really satislied with your service and response. I recomand buying your products.

Vriendelijk geholpen, leuke producten

Grote keuze, vriendelijk geholpen, informatie over deadlines op website zou iets beter kunnen, want bij ons kon er in eerste instantie niet aan worden voldaan.

Prima klandizie, netjes te woord gestaan en snel afgehandeld

Leuke kaart en zeer positieve reacties van de medewerkers. Iedereen is benieuwd naar de bloemen die eruit komen.

zoals het moet

snelle opvolging, correcte levering.

Duidelijke communicatie, mooie tasjes

Medewerkers waren erg vriendelijk, dachten goed mee qua mogelijkheden en zendingen en waren zeer snel en effectief. We ontvingen daarnaast de mogelijkheid om per foto de eerste proef kort te zien voordat de volledige druk plaatsvond. Dit om de kleuren te kunnen verifiëren. Echte topservice. We zijn ook erg blij met het eindresultaat en de kwaliteit van de bedrukte totebags. Hier en daar wel nog een stikdraadje zichtbaar, maar dat doet niet af aan de prijs/kwaliteit verhouding. Wij komen terug in de toekomst!

Luisteren en communiceren naar klant toe heel belangrijk. Dat is hier zeker aan de orde. Vriendelijk en geen stress gevoel wordt mijn vraag keer op keer beantwoord. Mijn dank hiervoor, en het geleverde pakket is op tijd bezorgd. Groet, Hady Habets

Top customer service

Heel erg goede ervaring. Customer service denkt echt met je mee. Het fruitboompje zelf had ik iets groter verwacht, maar het zal nog wel groeien :)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super geholpen met een wens die eigenlijk onmogelijk was

We wilden binnen een week een complimentje regelen voor onze medewerkers en vrijwilligers. Een complimentje dat eigenlijk een levertijd van drie weken had. Maar het ia gewoon gelukt!

Geweldig op alle vlakken

Bestelling binnen een week geleverd, dat heb ik nog niet vaak mee gemaakt. Heerlijk.

Fijne samenwerking met dit bedrijf

Ik moest intern het een en ander bespreken en ik vond het fijn dat jullie niet continue pushte om een antwoord te geven. Jullie reageerde snel en de pennen schrijven fijn. Kortom een tevreden klant!

Heel tevreden, flexibel, meedenkend en we zijn goed op de hoogte gehouden

Zeer tevreden!

Mooi produkt en goede levering.

Mooi produkt geleverd en correcte afhandeling indien er vragen waren over betaling/levering.

Good company to deal with

I have been a customer of greengiving for about 6 months, I have found them helpful. Slight issues post brexit but hopefully resolved going forward. Good communication to resolve issues and their products are great.

Super service, snelle levering

Snelle levering, service uitstekend. Missende deel werd de volgende dag afgeleverd. Top!

Gewoon goed

Goed, gedaan wat afgesproken is.

Supersnelle en juiste levering

Mijn bestelling liep vlot: precies wat ik had besteld en verwacht. Daarnaast zeer snel geleverd. Dankjewel!

De samenwerking met Greengiving was heel positief: top communicatie, snelle service en goed product.

CC De Factorij verraste zijn vrijwilligers met een Tony's chocoladereep met gepersonaliseerde wikkel. Greengiving zorgde voor een fijne samenwerking. De communicatie verliep vlot en de repen werden snel geleverd. Heel positief ervaren.

Heel blij

Ik bestelde eco totebags bij Greengiving & ben heel erg blij met het contact, de levering en het eindproduct. Ik bestel zeker opnieuw!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en makkelijk contact!

Snelle, vriendelijke service en de Dopper is een topper!..;-)

Ik zag de Dopper fles ergens met reclame en dacht vervolgens dat dit ook wel wat ons zou zijn. Ik vind het altijd fijn om iets origineels te geven, maar ook iets bruikbaars en duurzaam zou de kers zijn... Dit alles gevonden in kleurrijke Doppers, met logo gevuld met Tony Chocoloney met eigen wikkel en in een op maat gemaakte verpakking. Laura reageerde altijd razend snel en bleef altijd rustig, want ik ben niet niet gemakkelijkste als ik wat wil, maar het resultaat is top! Erica nam het logistieke deel op zich en binnen no-time had ik 2 dozen vol met doppers en chocolade op de deurmat staan. De eerste zijn al met dankbaarheid en vreugde ontvangen. Kortom, een zeer prettige ervaring, waar afspraken goed worden nagekomen, er goed met de klant wordt meegedacht, en er snel wordt gehandeld en geleverd. Zeker een aanrader voor iedereen!

Goede en vriendelijke service

Echt met ons mee gedacht voordat ze het product gemaakt werd, en het werd heel snel geleverd.

Tijdige levering

Last minute bestelling voor een klant, maar keurig op tijd geleverd. Onze klant was ook blij!

Alles prima

Niets op aan te merken! Flexibel en hulpvaardige contacten.

2 Anthonie Fokkerstraat

Barneveld 3772 MR